- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
-
Bogazimda ve kucuk dilimin hemen uzerinde kocaaamaan bi aft cikmis.ondan yemek yemekte zorlaniyormusum..Dip not duseyim.. ameliyatta bogaza takilan bi hortum oluyo sanirim. O bogazimi tahris etmis. Yemek yerken zorlaniyorum.bogaz agrisi gibi.. burnum agrimiyo orasi agriyo.. ve acayip acikiyorum 3 gundur. Surekli karnim gurulduyo .istahim yok ama. Midem kaziniyo hep.. bogazim agriyacak diye zorlanarak yiyorum.. herkeste boyle mi olur bilmiyorumm :/
Geçmiş olsun banada foto atarmısınız lütfenBogazimda ve kucuk dilimin hemen uzerinde kocaaamaan bi aft cikmis.ondan yemek yemekte zorlaniyormusum..
Dedigim gibi ben cok hassasimdir.. olabilecek en kotu ornek de belki de benimdir.. bu bahsettigim morarma sisme sikintisi aniden degiskenlik gosteren durumlar.. bi bakmissin morluklarin geciveriyo.ya da sisliklerin baska bi tarafa kayiyo..Canım sen anladığım kadarıyla baya bi Zorlanmışın..
Kusmak bana göre en kötüsü..
Ne narkoz ne ağrı ne sızı en çok korktuğum kusmak benim yaa..çünkü ben kusarken burnumdan çıkıyo afedersiniz, e dikiş tampon varken nasıl olcak walla dikişlerim patlar tazyikten yada boğulurum
Ya buna bi çare yokmu? İlacı falan..
Çok geçmiş olsun , zorlu kısmı atlattınız artık, bundan sonra hızla iyileşme sürecine geçersiniz inşallah ..Bogazimda ve kucuk dilimin hemen uzerinde kocaaamaan bi aft cikmis.ondan yemek yemekte zorlaniyormusum..
İmşallah :)Dedigim gibi ben cok hassasimdir.. olabilecek en kotu ornek de belki de benimdir.. bu bahsettigim morarma sisme sikintisi aniden degiskenlik gosteren durumlar.. bi bakmissin morluklarin geciveriyo.ya da sisliklerin baska bi tarafa kayiyo..
Kusma konusuna gelince.. belki 3 kere kusacak gibi oldum. Ama gaz cikti midemden.. en sonunda bilerek kusmaya calistim rahatlayayim diye.. ve oyle de oldu.. herkes farkli sekillerde atarmis narkozu.. bide benim burnum normalin 3 kati kanamis.. e dogal olarak akmistir baya mideye.. endiselenecek bi durum degil.herkes kusmaz zaten.. senin de olacaksa eger, burnundan cikmaz merak etme :) kendini kasma o kadar.
Tesekkur ederim canim.. insallah..Çok geçmiş olsun , zorlu kısmı atlattınız artık, bundan sonra hızla iyileşme sürecine geçersiniz inşallah ..
Suan az da olsa aliyorum. Deniz suyunu sıkmadigimda tikanmis gibi olmustu tek taraf.. sonra fis fis ise yaramis sanirim.tikali yer acilmis.. bu sefer de sag taraf tikanmis.. gece uyunmaz sanardim agizdan nefes alarak. Paşa paşa uyunuyomus valla :)İmşallah :)
Canım bide ilk gün nefes aldım demişim sonra tıkandımı?
Bugun bayaa iyiyim.. yuzumdeki sisligi saymiyorum ama halsizligim fazla kalmadi.. ozelden fotograf gonderdim.. hele bi alci ciksin. Buraya da koyarim fotograf .daha cok erken.4. Gunumdeyim.. :)Canım selam.. Bıgün nasılsın?
Ta ben aslında muhammet dilbere neredeyse kesin karar vermiştim ama dün bekir sivri ye de aklım kaymadı değil..
Fotoğraflarına baktım fiyatları cazip geledi.. Sence hangisi? Birde muhammet bey ameliyatına ne kadar dedi canım özelden yazarmısın?
Evet. Kas gevşetici yaptıgımız için nefes alabilmeniz için entübe ediyoruz. Ve tahriş olması çok olağan bir durum merak etmeyin gecici. Geçmiş olsunDip not duseyim.. ameliyatta bogaza takilan bi hortum oluyo sanirim. O bogazimi tahris etmis. Yemek yerken zorlaniyorum.bogaz agrisi gibi.. burnum agrimiyo orasi agriyo.. ve acayip acikiyorum 3 gundur. Surekli karnim gurulduyo .istahim yok ama. Midem kaziniyo hep.. bogazim agriyacak diye zorlanarak yiyorum.. herkeste boyle mi olur bilmiyorumm :/
Siz bu isin icindesiniz galiba.? Evet gecici oldugunu gorunce icim rahatladi.. peki yanaklarimdaki sislikler hakkinda bisey soyleyebilir misiniz? Baya armut gibiyim. 2 gun sonra alci ve tampon cikacak insallah.. surati 1-2 ay bu armut seklinde olanlarin yazisini okudum.gercekten o kadar surme ihtimalinden korkuyorum.. bunun icin odem attirici hap ya da igne kullanir mi dr lar.?Evet. Kas gevşetici yaptıgımız için nefes alabilmeniz için entübe ediyoruz. Ve tahriş olması çok olağan bir durum merak etmeyin gecici. Geçmiş olsun
Uyutma kısmındayım ben:) size de demişlerdir muhtemelen 10a kadar sayın :))Siz bu isin icindesiniz galiba.? Evet gecici oldugunu gorunce icim rahatladi.. peki yanaklarimdaki sislikler hakkinda bisey soyleyebilir misiniz? Baya armut gibiyim. 2 gun sonra alci ve tampon cikacak insallah.. surati 1-2 ay bu armut seklinde olanlarin yazisini okudum.gercekten o kadar surme ihtimalinden korkuyorum.. bunun icin odem attirici hap ya da igne kullanir mi dr lar.?
Aa ben o ekibe bayiliyorum resmennn :) cok komik oluyo.. hele bu son ameliyatta 2 kisi vardi.biri erkek biri bayan.. baya guldurduler beni.. yalniz seni bayiltmiyoruz bu sadece sakinlestirici dedi.. ama o an gitmisimUyutma kısmındayım ben:) size de demişlerdir muhtemelen 10a kadar sayın :))
Yüzünüzdeki şişlik ve morluklar ameliyat sırasında burnunuzu şekillendirmek için yapılan işlemlerden dolayı ödem oluşuyor. Merak etmeyin geçici. Ödemlerin süresi bünyenizle alakalı bir şey. Kişiden kişiye değişir. Buz koyun belirli aralıklarla. Kafanız hafif yüksekte yatın. Geçmiş olsun sonucu güzel olut inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?