mac den orta kapatacılıkta bir fondeten almak istiyorum ama bu konuda hıç bilgim yok
zaten daha önce de hiç fondoten kullanmadım.kuruya dönük normal ama hassas bir cildim var
bir fondotenden bekletımyağlı ,yapış yapış bir etkı yapmaması,sürümü kolay bir urun olması,orta kapatıcılık düzeyi,ince olması.
bana önerebilceğiniz hangi mac fondoteni??
Merhaba kızlar daha önce hiç mac in ürünlerinden kullanmadım ama çok iyi olduklarını çokça fazla duydum... çeyiz bohçamda özellikle herhangi bir yerden makyaj seti alacağıma fondoten pudra allık gibi ürünleri mac ten almak istiyorum... yaza doğru alışverişleri tamamlıcaz ama mac in öyle büyük satış mağazaları varmı yoksa avm lerde olan o ufak mağazalarından mı alabilirim sizce bilgisi olan aydınlatabilirmi... birde açıkcası tek üründen çok fazla çeşit var bunlardan hangisini almak uygun olur kullananlar kullanımı en rahat olanı söyleyebilirlermi?
bence tester al ilk önce, bunu yapıyolar artık ben minik kutularda alıyorum. birde mac alıcaksan önce kokla o fondoteni, ben bu yüzden elimdeki fondotenler bitince almıcam bidaha. bobby brown düşünüyorum. mac'dekiler gerçekten kötü kokuyo ve çok rahatsız oluyorum.