Pudra, Fondöten, Kapatıcılar M.a.c markanın en kapatıcı fondöteni hangisi?

Devamlı kullanmasam da, ben de Studio Fix var. kapatıcılığından memnunum, ama cildim de çok kusurlu değil. hayatımda kullandığım en kusursuz yapan fondöten olmasa bile, büyük bir çoğunluğundan iyi..

vay anam diğer konu da reklam vermişim gibi oldu konuma hemen biri geldi:KK1:
sağol canım
studio fix fluid aklımda benimde ama onunda açık tonları yokmuş:KK34:

vay anam diğer konu da reklam vermişim gibi oldu konuma hemen biri geldi:KK1:
sağol canım
studio fix fluid aklımda benimde ama onunda açık tonları yokmuş:KK34:

haha evettt orada okudum, ben de mac'le ilgili bir soru soracaktım, gördüm geldim :KK70:

bende nc15 tonu var, beyaz tenliyim. en açık tonu 15'ti sanırım zaten.. uzun zaman oldu benim alalı, aslında daha kusursuz bekliyordum veya daha bir mucize yaratmasını bekliyordum :) ama pek öyle olmadı. make-up forever HD fondöteni daha çok tavsiye ederim. ben ondan daha memnun kaldım.

bir de mac'in full coverage'i denemek istiyorum, biliyor musun nasılmış falan diye?

Nars'ı da düşünüyorum. denemek lazım gidip

haha evettt orada okudum, ben de mac'le ilgili bir soru soracaktım, gördüm geldim :KK70:

bende nc15 tonu var, beyaz tenliyim. en açık tonu 15'ti sanırım zaten.. uzun zaman oldu benim alalı, aslında daha kusursuz bekliyordum veya daha bir mucize yaratmasını bekliyordum :) ama pek öyle olmadı. make-up forever HD fondöteni daha çok tavsiye ederim. ben ondan daha memnun kaldım.

bir de mac'in full coverage'i denemek istiyorum, biliyor musun nasılmış falan diye?

Nars'ı da düşünüyorum. denemek lazım gidip

yok o dediğini duymadım da kujllanmadım da mac'ın

ama nars sheer glow var ya ondan baya memnun olan var

mac ın 15 i evet en açık tonu bende beyaz tenliyim onu almayı düşünüyorum bakalım testerını denicem hangisi olursa artık

mac full coverage ı nişanımda kullandım üzerine flormar toz pudra ile..kryloan supradan çok çok daha doğal ve pürüzsüz görüünüyor,en önemliside kır çekimleri ve salonda terlememe rağmen hiç bozulmadı,kryloan inanılmaz yağlanma yapıyor bu ürün çok yağlı değil sanırım..çok memnunum,tek bir sorun sanırım ürünü temin etmek zor heryerde bulunmuyor..

mäc mi m.a.c.mi?

orjinal yazılışı M.A.C canım..ama kimse öyle yazmaz mac yani : ) ama 2side aynı marka ,birde şu sıralar pazarlarda internet sitelerinde de satılan bir mac ürünleri var ki,hepsi sahte : ) shoptan ve güvenilir sitelerden orjinalini almak gerek..

Kullanmadım ama Full Coverage olması lazım, her mağazada bulunmuyor bildiğim kadarıyla. Studio fix fluid de gayet kapatıcı.

X