- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Karekök sıfır adlı kitap var, ordan başlayabilirsin. Devamında esen yayınları bebeğim
Bry yayınlarının da zorluğa göre ayrımı var, bry yayınları da iyi. Bi bak derim
Finalin soru bankasını tavsiye ederim canım
hmm biraz zor bir kaynak aslındaSorular kolaydan zora doğru mu ? işin aslı pek temelim yok 1 soru bankası sonrada bir sürü deneme bitirmek istiyorum denemeler bence daha yararlı oluyor :)
hmm biraz zor bir kaynak aslındaSorular kolaydan zora doğru mu ? işin aslı pek temelim yok 1 soru bankası sonrada bir sürü deneme bitirmek istiyorum denemeler bence daha yararlı oluyor :)
hmm biraz zor bir kaynak aslında
o kaynakları da kullanmıştım sevdim ben güzel kaynaklar bence :)Evde apotemi türev ve limit fasikül var , Karekök trigonometri var , İtü yayınları Karmaşık sayılar varAma temelim pek yok gibi :)
aynen güvender fem bunlar vardıbizim zamanımızda güvender vardı ama şimdi yasaklı listesinde
al diyemem ki para kazanırlar onlar da artık ülke zararına çalışıyor malum
Apotemi en abba kaynak diye aldım :)o kaynakları da kullanmıştım sevdim ben güzel kaynaklar bence :)
bizim zamanımızda güvender vardı ama şimdi yasaklı listesinde
al diyemem ki para kazanırlar onlar da artık ülke zararına çalışıyor malum
Mimarlık canım. Aynen çok soru çözmek gerekiyor lys bilgi ve hız sınavı direkApotemi en abba kaynak diye aldım :)
Bir yanım diyor ki susmayankalem hiç soru bankasına bulaşma bu kaynakları bitir deneme çöz .
Ama sonra biri çıkıyor diyor ki lys , ygs ye benzemez bol soru çözmen lazım konuyla ilgili
Bu arada canım sen ne okuyorsun ?
Mimarlık canım. Aynen çok soru çözmek gerekiyor lys bilgi ve hız sınavı direk
:) aynenn mümkün olduğu kadar soru çözmelisin çözdükçe farklı soru tipleri görürsün bunun için de tek bi yayına bağlı kalma. Olabilir benceGüzel bölüm :))
Şimdi tek soru bankasıyla yırtamam o zaman . Basit ve ortayı aynı anda içeren bir yayından sonra karekök mü çözsem ?
aa ben de mimarım heheMimarlık canım. Aynen çok soru çözmek gerekiyor lys bilgi ve hız sınavı direk
yaaa :)çok sevindimmmaa ben de mimarım heheselam meslektaşım