Lys Matematik Tavsiyeleri Toplayalım

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.043
Merhaba KK Hanımları ;
Bu sene 2. kez lys sınavına gireceğim ve Lys Matematiğe tam anlamıyla başlamak istiyorum .
Evde özel ders ve türevleri olmadan hazırlanıyorum . Ygs matematik temelim olsa da Lys matematik temelim pek yok . Evde Esen yayınları konu anlatımlı lys kitabım var . Pek fazla internetim olmadığı için Hocalara Geldik Youtube kanalının Lys matematik videolarını indirip izlemeyi planlıyorum ama bana lazım olan şey
Kolaydan zora doğru giden bütün soru tiplerini çözebileceğim kaynak önerileri .

Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim :)

Bu arada düzenleme yapayım Bu matematik kulübü diye bir yayın gördüm zor ve kolay olmak üzere iki tane soru bankası var onun hakkında bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Karekök sıfır adlı kitap var, ordan başlayabilirsin. Devamında esen yayınları bebeğim
Bry yayınlarının da zorluğa göre ayrımı var, bry yayınları da iyi. Bi bak derim

Tabi konu anlatımı da önemli esenin varmış bence iyi bir kaynak çözümlü soruları vardı sanırım örnek birer ikişer tane bu kitapta onlar da faydalı olur

o kaynakları da kullanmıştım sevdim ben güzel kaynaklar bence :)
Apotemi en abba kaynak diye aldım :)
Bir yanım diyor ki susmayankalem hiç soru bankasına bulaşma bu kaynakları bitir deneme çöz .
Ama sonra biri çıkıyor diyor ki lys , ygs ye benzemez bol soru çözmen lazım konuyla ilgili

Bu arada canım sen ne okuyorsun ?

bizim zamanımızda güvender vardı ama şimdi yasaklı listesinde
al diyemem ki para kazanırlar onlar da artık ülke zararına çalışıyor malum

Hala kullanan var Devlet eline geçti şimdi o yayınlar 2017 için basım yaptılar ama kullanmayı bende doğru bulmam hala ne olduğu belli değil malum .

Mimarlık canım. Aynen çok soru çözmek gerekiyor lys bilgi ve hız sınavı direk

Güzel bölüm :))

Şimdi tek soru bankasıyla yırtamam o zaman . Basit ve ortayı aynı anda içeren bir yayından sonra karekök mü çözsem ?
:) aynenn mümkün olduğu kadar soru çözmelisin çözdükçe farklı soru tipleri görürsün bunun için de tek bi yayına bağlı kalma. Olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…