Lys maratonu

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
kızlar YGS pek istediğim gibi gitmedi
YGS1 YGS2 YGS3 YGS 4 YGS 5 YGS 6
214,54284 204,19652 289,30350 278,96798 275,79758 249,41157

BU ŞEKİLDE
ben sosyal hizmetler istiyorum ama sınavda 55.50 net yaptım 75.00 net yapsaydım daha garanti olurdu yapamadımc ama ne kadar net gerekir hedefim için bilemiyorum kızlar nasıl çalışmalı da ulaşırım hedefime ?

canım unutma ki ygs psikolojik olarak çok fazla kişiyi eliyor cidden bak. sen elenme. ve denemeler üzerinden git. belli başlı daha fazla çıkan konuları bi çalış güzelce önce. mesela fem yayınlarının çözüm dvdli denemeleri var. ben hep bunlarla çalışsaydım var yaa. fizikten 5 soruyu bu denemelerdeki sorularla aynı çıktığı için yapmıştım mesela

evet çöktüm ama toplanmam gerektini biliyorum ama nerden başlamam gerektine karar veremedim elim ayağma dolandı resmen ben fem dersanesindeyim denemeleri gerçekten yararlı bu bi gerçek şu videolu anlatımlara bakıcam bugün inşallah trigonometriyi halletmek istiyorum ama diğer yandan edebiyetta sıkıştırıyor çok yönlümü çalışssam yada 1 gün biri öbür gün bir ders mi die baksam ecep

bu yıl mezun grubu oldumuzdan pek test kitabı verdikleri söylenemez bize bu yüzden alıcaklarımı sizinle danışma gereği duydum yardımcı olursanız sevinirim kızlar

EDEBİYAT
KAREKÖK
GÜVENDER

MATEMATİK GEOMETRİ
GÜVENDER
ESEN YAYINLARI

COĞRAFYA
FEM TEST KİTABI

Almayı planlıyorum görüş ve önerilerinizi bekliyorum kızlar :26::26::26:

yav kızım edebiyatı boşver, ben sayısal öğrencisiydim tamam edebiyat bizde de güzel anlattılar ama o fem yayınlarının edebiyat cep kitabını çalışmıştım bi hafta kala 5 yanlışım çıkmıştı yani. fark atmak istiyorsan matematik ve geometri. celal aydın yayınlarının konu konu dergileri var süper. bu yayınlardan türev, integral dergisini al bi adım önde olursun bi de trigonometri. güzelce formülleri yaz bi kenara test çözerken yanında olsun bu formüller çözerken ezberlersin. yapamadığın soruları da biriktirip hocalara sorarsıın. yine bu yayınlardan dörtgenler dergisini al bi deee tamamdıır
edebiyat her halukarda yapılıyor, coğrafya daha çok çalış bencee

Celal aydin almistim gerçekten çok yararli oluyor bi daha alim o zaman ya integral zor uygulayamiyorum bilsemde ;( geometri isini ne yapsam peki trigo calismaya basladim pek üstünde durmadan gizli gizli vaktim testte oturtmak istiyorum trigonometriyi bugün toplam carpimlar bitti dersanede ona da bakicam bugün :) peki mat 2 den esen soru bankasina ne dersin ?

http://www.alternatifkitap.com/celal-aydin-lys-matematik-cozumlu-kitapcik-turev.html
Bu mu internetten sipariş edicem ama emin olamadim canim

ben sayısalcıyım ygs 1 de 117.000,ygs 2 de 95.000deyim.
aslında sonucum iyi çünkü mezunum ve geçen yıl 200.000deydim.ama hedefim beslenme ve diyetetik.o da ilk 30.000le alıyor.
sizce sıralamamı kaça kadar çekebilirim?iyi bi çalışmayla?

ayrıca tekinay trigonometrisini aldım bunun cd si de var kitaptaki konuları anlattıktan sonra,soruları da çözüyor.tavsiye ederim ben ygs den sonra başladım yarıyı geçtim.tekinay hep cdli yayınlar yapıyor.o yüzden yararlı olabilir.

Çok tesekkur ederim canim ya çok saol

Dersaneye gidiyimusun canim ?

Selam kızlar haftaya arkadaşla bir hafta boyunca sabahlayacağız herkese iyi çalışmalar bu arada morellerinizi bozmayın.

kizlar nerdesiniz calismalarimizi yazsak konuyu guncel tutsak keske faydali olmaz mi ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

okyanus özel konseptli soru bankası çok tavsiye ederim lys için,soruların çözümleri de sitelerinde veriliyor

Ben geçen sene matematik ve geometri yaptım edebiyat yapamayınca işe yaramadı bu sene bıraktım matematiği yanlış yaptım galiba😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…