• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lys hayal kırıklığı

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Hiç beklemedıgım sorulardan yalnısım cıktı.Bunun sebebi %50 sınav salonundakı sesler gozetmenın yurudugu zemın tuhaf tuhaf sesler cıkarıyodu ortam cok seslıydı sureklı kagıt hısırtıları sıraların oynaması.Soruların cozumune baktıgımda ben bunu nasıl yapamamısım dıyorum cunku konsantre olamadım.Bahane değil gercekten kafamı toplayamadım.Felsefe soruları dıkkat gerektıren sorulardı zaten bır okudugum paragrafı tekrar okumak zorunda kaldım.Zamanda ucu ucuna yetıstı.Kızlar moralım gercekten cok bozuk bu ıkıncı senemdı benım durumumda olan var mı bilemıyorum ama bu sene en azından ozel unıversıteye gecıp seneye yatay gecıs dusunuyorum bır senemı daha kaybetmek ıstemıyorum cunku bır akıl fıkır verın sabahtan berı kara kara dusunuyorum...

Tatlım, öncelikle hakkında hayırlısını diliyorum.
Sonucu görmeden üzme kendini lütfen. Eminim güzel bir üniversiteye yerleşeceksindir.
Geçiş düşünüyorsan da bunun şartlarını çok iyi araştır derim çünkü bazı üniversiteler çok zorluyor bu konuda.
Yani ortalamanın yüksek olması gerek...

hakkında hayırlısı canım üzme kendini sonuçlar belli olsun önce.
ayrıca keşke gözetmeni uyarsaydın sesten ötürü masaya da müdahele ederlerdi kağıt felan belirtseydin.
yatay geçiş yapmakta canım o kadar kolay değil açıkçası okulda 4. 00 en yüksek puan diyelim senin en az 3.50 3.80 aralığı yapmalısın ki öyle geçesin çünkü talep fazla oluyor.
şartlarını da iyice araştır ortada kaldım gibi düşünüp de yanlış adım atma derim ben sana

Kusura bakmayında yok kalem açtılar yok kağıt hışırtısı falan bahane o zaten heryerde oluyo çözen adam çözüyo ki üzülmeyin bi daha denersiniz gençsiniz galiba

Back