• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lys 2. tercıhler

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
merhaba bayanlar , 1.tercıh zamanını gecırdım bunuda gecırmek ıstemıyorum ek yerlestırmeler ne zaman yapılacak bılgısı olan varmı acaba

EK YERLEŞTİRME TARİHİ

2014 - 2015 akademik yılı ek yerleştirme başvuruları 15 - 19 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖSYM'ye yapılacaktır.

Ösym'nin sitesinde bişey yazmıyor ama..
15-19 Eylül diye bi söylenti var, biçok sitede de tarih bu şekilde yazıyor..
Geçen yılda 16 Eylülde başlıcaktı 23 Eylülde başladı..
Pek inanmayıp takipte kalmak lazım yani
:)

Ösym'nin sitesinde bişey yazmıyor ama..
15-19 Eylül diye bi söylenti var, biçok sitede de tarih bu şekilde yazıyor..
Geçen yılda 16 Eylülde başlıcaktı 23 Eylülde başladı..
Pek inanmayıp takipte kalmak lazım yani
:)

İnternet üzerinden mi biliyormusunuz?

Bende ek kontenjan kılavuzunu bekliyorum. 15-19 Eylül de tercihler yapılacak..
Öncesinde belirlenen atm ya da banka hesabına 10 tl yatırılması gerekiyor.

Osym nin sitesi ne kdr karisik hicbirsey anlamiyorum nasil yapicam 2. Tercihleri

Bende ek kontenjan kılavuzunu bekliyorum. 15-19 Eylül de tercihler yapılacak..
Öncesinde belirlenen atm ya da banka hesabına 10 tl yatırılması gerekiyor.
Adaleti istiyordunuz ilk tercihleri yapmadınız mı peki,bu sene aöf bölüm puanları yükselmiş yerleşemeyen bir sürü aday var.

Adaleti istiyordunuz ilk tercihleri yapmadınız mı peki,bu sene aöf bölüm puanları yükselmiş yerleşemeyen bir sürü aday var.
Maalesef. Adaletin puani bu sene tavan yapmis. Tam da benim tercih edecegim seneyi buldu puanlarin artmasi.
Hatirlamaniza sasirdim :=) 2. tercihleri bekliyorum simdi

Maalesef. Adaletin puani bu sene tavan yapmis. Tam da benim tercih edecegim seneyi buldu puanlarin artmasi.
Hatirlamaniza sasirdim :=) 2. tercihleri bekliyorum simdi
Puanınız kaç,Erzurum aöf 260 küsür,Anadolu aöf 291 küsüre almış,eğer puanımız yetiyorsa Erzurum aöf adalet bölümünüzde verebilirsiniz.

Puanınız kaç,Erzurum aöf 260 küsür,Anadolu aöf 291 küsüre almış,eğer puanımız yetiyorsa Erzurum aöf adalet bölümünüzde verebilirsiniz.
Puanım yetmiyor maalesef.. Keşke geçen sene girseydim ygsye.. Siz hangi bölümü tercih edeceksiniz?

Puanım yetmiyor maalesef.. Keşke geçen sene girseydim ygsye.. Siz hangi bölümü tercih edeceksiniz?
Ben işletmeye yerleştim canım ilk tercihlerde,arkadaşım sen eğer daha önce üniversite okudun mu eğer okumuş isen hiç sınava girmeden istediğin bölüme kayıt olursun,Erzurum aöf adeler bölümüne 2. Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz,Erzurum açıkögretimin ön kayıtları başladı,Anadolu aöf ye kayıt yaptırabilirsiniz sınavsız 2. Okul kapsamında onunda kayıtları 29 Eylül 17 Ekim di diye hatırlıyorum.

Ben işletmeye yerleştim canım ilk tercihlerde,arkadaşım sen eğer daha önce üniversite okudun mu eğer okumuş isen hiç sınava girmeden istediğin bölüme kayıt olursun,Erzurum aöf adeler bölümüne 2. Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz,Erzurum açıkögretimin ön kayıtları başladı,Anadolu aöf ye kayıt yaptırabilirsiniz sınavsız 2. Okul kapsamında onunda kayıtları 29 Eylül 17 Ekim di diye hatırlıyorum.

İşletme iyi bölüm hayırlı olsun..
Benim ilk üniversitem olacak inşallah. Seneye öğrenciyken açıktan 2.üni düşünüyorum
dediğin şekilde

Back