merabaa
yeni üyeyim 5 aydır adet olamıyodum doktora gttm adet söktrcü verdi kulladım ilac bittiginde adet oldum fakat 10 gün boyunca kahverengi ve acık pembe renklernde geldi kasıklarım ve belmde cok agrı vardı hergün. 10 gn snra söküldm sizce bu normal mi ??
merabaa
yeni üyeyim 5 aydır adet olamıyodum doktora gttm adet söktrcü verdi kulladım ilac bittiginde adet oldum fakat 10 gün boyunca kahverengi ve acık pembe renklernde geldi kasıklarım ve belmde cok agrı vardı hergün. 10 gn snra söküldm sizce bu normal mi ??
cnm ben sorunun cevabını tam bilemiycem evli misin bilmiyorum ama adetin 3. günü git hormon testi yaptır bi çok kişiye söylüyorum çünkü canım yandı bu yüzden bende geçen yıl 2 ay adet görmeyince dra gittim banada söktürücü verdi adetimi oldum o zaman dedi ki gel hormon testi yapalım gitmedin ne olduğunu bilmediğim için sonra çocuk düşünmeye başladık olmayınca bi baktık fsh yüksek inş öle bişey yoktur ama neden 5 ay olamadın onu araştır bence
bende ezelden beri farutal kullanalardanım.ilaç bittikten sonra 7-10 gün içinde adetin olması normal.ama bu kadar şiddetli ağrı ilk defa olduysa belki ilaca yeni başladığn için olmuştur.diğer ay da aynı şekilde olursa doktoruna danış.tabi farlutal kullanmaya devam edeceksen...
evet bu ilacı ilk defa kullandım bu agrılarım olmasıda 5 aydır olmadıgım için olabilir mi normal adet kanamam geldi suandada sürüyor hala kasıklarım ve belimde agrılarım yine devam ediyor yani demek istedigim 5 aydır adet görmedigim için mi bu kadar agrım oluyor ilk defa byle oldu normlde de agrım olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi adetn ilk iki günü agrım olurdu sonra normale dönerdi