lütfennnn yardımmmmmmmm edinnnnnnnnnnnn

cileklPASTa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
95
1
86
Diğer
öncelikle şöyle söyleyim,eşimle çocuk düşünmeye karar verdik,planlı hamilelik olduğu için doktora gittik,doktor benden tahliller istedi ve tahlil sonucu temiz çıktı 6 ay süre dedi eğer olmazsa gelin ben 3 ayın sonunda eşimi durdurmadım böyle olmaz hadi gidelim diye ve benim ısrarlarım sonucu eşime sperm testi yaptırdık sonucu doktorumua götürdük,eşimin spermlerinde düşüklük,hareketsizlik ve morfolojiside düşük çıktı,doktor bize dediki bir arkadaşıma yönlendireceğim muhtemelen ilaç tedavisi yapacak(bu süreç içerisinde çocuk olabilir denildi) ilaç tedavisinden sonra tekrar sperm testi yaparız dedi spermlerde düzelme olmazsa rahim filmini çekeriz bir kaç ay daha bekleriz olmazsa aşılama veya tüp bebek dedi...arkadaşlar benim yanlışım varsa düzeltin,planlı hamilelikte doktora gidildiği zaman hem bayan hem erkeğin aynı anda test sonuçları istenir,rahim filmi çekilir bir sorun varsa tedaviye öyle başlanır.yanlışım varsa lütfen düzeltin yanılıyormuyum,sadece bizimki zaman kaybı değilmi sizce?

canım onecelıkle gecmıs olsun degerlerı yazsan belkıde sanıldıgı kadar kotu degıldır o sayılara bakarakta yardımcı olabılrız.planlı hamılekten cıkmıs sızınkısı zaten eger ortada bır sorun varsa onun cozumu ıcın ugrasılır bu durumda plan falan olmaz sızde tedbır almak amaclı sızden tahlıl ıstıyor

canım ilgin için öncelikle tşk ederim.
konsatrasyon:4 milyon

motilite total:%57

motilite+4:%14

motilite+3:%36

motilite+2:%7

yuvarlak hücre:1 milyon

PHSS:7 milyon
.............................
morfoloji:%1
...........................

mrfolojı sınır normalde yuzde 4 szınkı dusuk canım belkı varıkosel falan vardır.ALLH sıfalıgınızı versın ınşşş.bızdede sprm sayısı dusuk.havuc yedır esıne sureklı c vıtamını olan seyler yedır.sıgara ıcıosa bıraksın kılossu varsa spor yapsın.genellıkle proteın bakımından zengın sebze yemeklerı yapmaya calıs.herseyın bası stres..kecıboyunuzu kurunu duymussundur belkı onun gercekten cok faydasını goren arkadslar var burda yap sabah aksam bır bardak ıcır.

tşk ederim canım,ahhh ahhh dertliyim buna şükür,canım özelden mesaj yazamıyorum en az 50 mesaj olması gerekiyor özelden yazabilmem içinmafoldumben

hayatta olmaz dıe bır sey yok ben buna ınanıyorum tup bebeklen bıle olması zor denılen hastanın normal yollan cocugu oluor yeterkı ALLH ol desın hastalık bahane benceeeeeeeee

morgelinlik benim doktorumda tanınmış biri seninkinin ismi nedir nerde acaba bu doktor yardımcı olursan sevinirim?

morgelinlik benim doktorumda tanınmış biri seninkinin ismi nedir nerde acaba bu doktor yardımcı olursan sevinirim?

iyi dr. bulmak çok zor kime guvenecegiz anlamadım hep para tuzagı bunlar bende sürekli dr degiştirip duruyorum evet iyise dr tavsıye edermisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…