- Konu Sahibi cileklPASTa
öncelikle şöyle söyleyim,eşimle çocuk düşünmeye karar verdik,planlı hamilelik olduğu için doktora gittik,doktor benden tahliller istedi ve tahlil sonucu temiz çıktı 6 ay süre dedi eğer olmazsa gelin ben 3 ayın sonunda eşimi durdurmadım böyle olmaz hadi gidelim diye ve benim ısrarlarım sonucu eşime sperm testi yaptırdık sonucu doktorumua götürdük,eşimin spermlerinde düşüklük,hareketsizlik ve morfolojiside düşük çıktı,doktor bize dediki bir arkadaşıma yönlendireceğim muhtemelen ilaç tedavisi yapacak(bu süreç içerisinde çocuk olabilir denildi) ilaç tedavisinden sonra tekrar sperm testi yaparız dedi spermlerde düzelme olmazsa rahim filmini çekeriz bir kaç ay daha bekleriz olmazsa aşılama veya tüp bebek dedi...arkadaşlar benim yanlışım varsa düzeltin,planlı hamilelikte doktora gidildiği zaman hem bayan hem erkeğin aynı anda test sonuçları istenir,rahim filmi çekilir bir sorun varsa tedaviye öyle başlanır.yanlışım varsa lütfen düzeltin yanılıyormuyum,sadece bizimki zaman kaybı değilmi sizce?