Sivilceli Ciltler LÜTFENNNN sizde deneyin sivilcelerinizden kurtulun !!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mltm14

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
4
3
38
kızlar emin olun cildindeki problem için bir cok ürün denemiş ve bu ürünleri dunyaların parasını dökmüş birisi olarak yazıyorum size bunu cok can sıkıcı bir olay bu sivilce neler çektiğimi aynı problemden muzdarip olanlar iyi anlar :KK43: ama en sonunda çareyi lr microsilver sette buldum sans eseri tanıstım bu fırmayla simdi satıs yapmak veya reklam yapmak için yazıyorum sanmayın kesinlikle bir kar gözetmeden yazıyorum inanın
Gebelik sürecinde kullandığım kortizonlar yüzünden cildim bakılmaz haldeydi öyle ki hastanede doğumdan sonra bebegimle cekindiğim fotograflarıma hala bakamıyorum dr ilaç veremiycegını bu dönemde cok sıkıntı olabılıcegını soyledi bebegim için deger dedim ama zaman gectikçe daha kotu olmaya basladılar clındoxyl benzamycın jel bunlar dr un verdıkleriydı az bıraz kurutur gibi yapıyordu ama sonra tekrar cıkıyordu sonrasında guzellik merkezine gittim rejuvi urunlerini basladım inanın cok pahalı urunler 2 ürüne 350 lıra verdim parasında degılım geçirsin diye gözüm bişiy görmedi onlarda iyi gelmedı tabi aralarda kullandığım sabunuydu toniğiydi bir cok urunde denedim gercekten hiç birinden fayda görmedim en sonunda lr ürünlerinin satısını yapan hocam bana bu ürünleri kullanmam konusunda ısrar etti ilk basta avon oriflame gibi diye kulak arkası ettim sonrasında netten ürünleri arastırdım gerçektn ınanılmaz sonuclar gördum denemekten ne cıkar dedım ve hemen hocama siparıs verdim inanması gercekten cok güç ama çene altımda kistik akneden dolayı gömülü sivilcelerim vardı cok acı veriyordu kullandıgımın ertesi günü o acının kayboldugunu hissettim ilk 2 hafta cenemde sivilce artısı oldu sordugumda normal urunleri kesinlikle bırakmamam gerektiği soylendı aynen öylede devam ettim 2. haftanın sonunda cenemdeki sivilcler gecmeye yüz tutmustu aylardır kullandıgım bir çok üründe gram değişim göstermeyen cildim artık pembelesmeye baslamıstı bunları gördükce daha bir hevesle kullanmaya basladım ürünleri harika bir set lütfen benim gibi problemleri olan varsa denesin inanın bana etkisi olucaktır benim suan cildimde sadece izlerim var onun içinde aynı fırmanın ynileyici özellikli jelini kullanmaya basladım ondanda cok memnunum simdi bunlar benim rutinim haline geldi aslında cok önceden yazmak istiyordum ama cok sık nete giremıyorum malum bebegimden vakit kalmıyor pek :) inşallah bir kaç kişiye bile fayda saglamasında yardımcı olurum

X