Gebeliğe Hazırlık Lütfennnn çok acilll yardımcı olabilir misinizzz acabaaa????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gsarayza

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
411
21
Adetim 7 gün gecikti bugün itibariyle. Ve az önce baktım ki kanamam var ama önce kahverengiydi şimdi pembe renginde bu yerleşme kanaması olabilir mi sizce ya da adet mi olcammmm bilenler lütfen yazabilir miiii ???inşallah adet değilimdir çünkü gebe kalmak istiyordummmmm

Ben pembe akıntının yerleşme kanaması olduğunu biliyorum adet kanaması ya kahverengi ya kırmızı oluyor. genelde adet tarihinden önce olur ama geç döllenmede ileriye de kayabiliyor. ihtimal var ama gebelik beklerken hiçbir şey kesin olmuyor işte. En son ne zaman test yaptınız

Gecen sene kimyasal gebelik getirdigim de ,adetim 5-6gun kadar gecikmisti, erken gebelik testi ile ogrenmistim , keske hic yapmasaydim o testi ogrenmeyecektim.Ve once kahverengi sonra pembe ye donusup, cok agrili bir sekilde adete donup bitti.adetin 7gun kadar gecikmesi de normal diyo dr bana. Insaallah sizinki yerlesmeden olsun

En son 3 gün önce test yapmıştım negatifti. Sanırım adet oldum gebe değilim kan rengi kırmızıya döndü net.

Adet oldum rengi kırmızıya döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…