Çocuk Hastalıkları Lutfennn yardım yeni doğum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Caresizbiranne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
5
0
1
30
Yeni doğum yaptım 15 gün oldu kurdeşen oldum kaşıntıdan ölüyorum doktor claritine hap verdi ama çocuk emziriyorum doktor kullan dedi ama kullanma talimatı de kesinlikle kullanmayın diyor napacagim bilemedim sutumuzde çok

Emzir yapcak birşey yok tedbirini alıp emzir ben komalık korona oldum gene emzirdim mesafeli olarak maske takarak claritine allersetin bi benzeri galiba doktor kullan dediyse onsuz kolay gecmez sanki.... büyük geçmiş olsun.

e-lactancia diye bir web sitesi var. Orada ingilizce olarak ilaçların etken maddelerini arattığınızda emzirme uyumunu öğrenebiliyorsunuz. Sizin için arattım. Çok düşük risk çıktı. Ben sizin durumunuzda olsam kullanırdım.

Doktorumda öyle dedi siz de yazınca dahada bir rahatladım ben benm durumumda olan oldumu onuda merak ederm çok teşekkür ederm emeğiniz için çok sağolun rahatlattı iz braz

Doktorumda öyle dedi siz de yazınca dahada bir rahatladım ben benm durumumda olan oldumu onuda merak ederm çok teşekkür ederm emeğiniz için çok sağolun rahatlattı iz braz
Rica ederim, anlıyorum sizi. İlk gebeliğimde, doğuma 1,5 ay kala kurdeşen döktüm. Ne yapıldıysa işe yaramadı. 5 doz Avil, 1 doz kortizon vurulmak zorunda kaldım. Çok korkmuştum oğlum zarar görecek diye. Anlıyorum sizi.

Bu sitenin adını not alın. Benim çok işime yaramıştı emzirme döneminde.

Çok geçmiş olsn bir daha ugramasin peki atlattinizmi kurdesini ben doğumdan sonra oldum sanki hep böyle kalacağım gibi geliyor

Çok geçmiş olsn bir daha ugramasin peki atlattinizmi kurdesini ben doğumdan sonra oldum sanki hep böyle kalacağım gibi geliyor
Atlattım çok şükür. Bir daha gelmedi başıma. Hatta iğnelerim bitti, 3-5 güne toparladım. Sabredin siz de, ilaçlarınızı kullanın, geçer. Geçmezse başka cildiye uzmanlarına da görünün. Cildiye çok tecrübeye dayalı bir bölüm, iyisini bulmak çok zor.

Merhabalar ben on gün önce doğum yaptım gebeliğimin sonlarında başlayan kalıntım doğumdan sonra daha da şiddetlendi bütün vücudum yara içinde sizde durum nasıldı nasıl geçti

Merhabalar ben on gün önce doğum yaptım gebeliğimin sonlarında başlayan kalıntım doğumdan sonra daha da şiddetlendi bütün vücudum yara içinde sizde durum nasıldı nasıl geçti
Ben ilaç tedavimi olduktan sonra geçti. Doğuma kadar devam etmedi. Çok şükür oğlumda da bir problem olmadı, 7 yaşında şimdi. Kadın doğum doktorunuza bu kaşıntılardan bahsettiniz mi? Enzim testleri yapıldı mı? Enzimlerde bir problem yoksa cildiye doktorundan tedavi almanız gerek. Kendi kendine geçmez çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…