Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Lütfennn Paylaşalım

kipacu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
171
4
Arkadaşlar Doğal yöntemlerle göğüs büyütmeyle ilgili birçok formülümüzzz,denediğimiz,aylarca uğraştıgımız yontemler var... Kimilerimiz aylarca sonuç alamadı,kimilerimiz azmin sonu zafere ulaştı, bazılarıysa pes ett,...
Şİmdi ben şuna inanıyorm kı doğal yontemle oyle 3-5 gunde kalıcı çözum bulanımız yok... En az 1 ay uğraşılması çaba gösteriilmesi, ve sabrederek uygulanılması gerekılıyor.. Çoğumzun sorunu istikrarsızlık... Yenı bır yntem duyunca okuyrz hemen hevslenıyoruz sonra hoppp 3-4 gun sonra üşenip bütün yöntemlerden soğuyoruz....

Benn dıyorumm kiii Doğal Yöntemlerle Göğüs Büyütmeyıı basarann ya da başaramayan herkes, 1 ya da 10cm hıc farketmez, bızler ıcın hem yenı baslayanlar hem hevesi kırılanlara moral olması için burada bizlerle paylaşınnnn Lütfenn.... Morale ihtiyacımızzz var....Eğer aylarca uğraştıysanız olmadıysa da bilelim lütfen paylaşınnnn mafoldumben
Birçok konu ya birçoğumuz yazmışız, başladım uyguluyorm super oluyo fln ama sonrası yok.. sonrası ıcın bılgılendırme yapılmamış yapılsa bıle aralarda derelerde tek tek bulmak gerekıyor,bulunca yuzun guluyor , yazılmamıssa akln kalıyor acaba sonradan ne oldu dıye...lutfen bu alanda yontemlerımızın sonuclarını paylaşalımmm hep birlikte :emir_bebek:

Örneğin:
Kullandığım Yöntem : Şerbetçi otu - Ada Çayı- Mersin Yağı- Masaj
Kullanım şeklim:Önce Mersin yağı sürüyorum masajla bırlıkte,akşam vakti Ada çayını içip yapraklarını sarıyorm 5dkka daha masaj yapıyorm...yatmadan once serbetçi otunu surup uyuyorm..
Kullanım Süresi: Yeni başladım 1,5 hafta oldu...
Sonuç: göğüslerim gerçekten dikleşti ve dolgunlaştı... avucuma dolmaya başladı.. ama daha çok yeniyim... tam gaz devamm ediyorum :eek:...:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Kullandığım Yöntem : Küç - Şerbetçi otu - Ada Çayı- Çörekotu Yağı- Masaj
Kullanım şeklim; Her sabah ve her akşam küç yiyorum,gün içinde 2 yada 3 çay bardagı ile adaçayı içiyorum...akşam eve ilk gittigimde çörekotu ile masaj yapıyorum 5 dk....yatmadan öncede şerbetçi otunu sürüyorum....sabah kalktıgımda otları temizleyip tekrar yağ ile masaj yapıyorum...
Kullanım Süresi: Yeni başladım 1,5 hafta oldu...
Sonuç: göğüslerim dolgunlaştı... 76 cm den 78 cm çıktı

ınanmanın ve sabrın başaramayacagı zafer yoktur....öpüyorum hepinizi..

adaçayı ve şerbetçi otu...adaçayını içip masaj yapıyorum gece de şerbetçiotu karışımını sürüyorum..sonuuuç muuuhhhteşeemmm:) he bi de hurma yiyorum 4-5 tane gün içinde...

ben 2.5 haftadır kullanıyorum bunları inanamıyorum sonuca..her gün biraz daha büyüyo sanki...sabah uyandığımda hemen aynaya koşuyorum ve gerçekten inanamıyorum...elime gelmeyen göğsüm tam dolduruyo avuçlarımı...bir hafta sonra daha da büyüyücek eminim...

büyütme işine çok takmadan yapın...çok etkili ozaman...şunu şu kadar yedim uh uh büyüsün büyüsün diyip durmayın sürekli..kullandıklarınızın faydası olacağına inanın herşeyden önce...düzenli kullanın her sabah da büyüdüğünü farkedin..ozaman zaten kendi büyüyüp gidiyo psikolojik:)

Son düzenleme:
ya bende bır ıkı gün deneyip sonra üşenenlerdenim ..aslında istikrarlı yapsak faydasını görürüz gibime geliyo ama tembellik başa bela..ben bugün actibreast aldım istikrarlı olarak her gün kullanacam bakalım faydasını görecekmiyim ama bu sefer inanıyorum büyütecem ben bunları :)zemuszemus

gelişmeleri yaz ne olur bizde biraz ümitlenmiş olalım ben 3 4 aydır denemediğim yöntem kalmadı 3 cm kadar büyüdü gibi geldi şimdi eski halinden de küçük kşlo verdim sanırım:KK43:

sonuc :
benim gelişmemde buyumem de gitti... o dolgunluktaaa indiii :KK43: ama hala devam edıyormm.... olucagınaaa emınımmmm..... gelişmelerdenn haber etmeyı unutmayınn kızlarrr hihoyyythihoyyyt bukdarr mı buyuten warr yanıııı :-) herkes okumus kmse bıze moral wermekkk ıstememıss galbaaa :dilcikar:

krem olarak ne kullanıyorsunuz yağsız kremmi,yoksa herhangi bir krem olabilirmi,:uhm:

krem olarak ne kullanıyorsunuz yağsız kremmi,yoksa herhangi bir krem olabilirmi,:uhm:

yağsız herhangi bır krem olablir..ama intrcm dermokil kullanıyor dıye bırcok kısı bozmamak ıcın dermokıl aldı... bn bulamadıgım ıcın eczaneden ıstedem bana dexeryl dıe bı krem werdı..onemlı olan yagsız olmasııı farketmezz..sengözlerimebaksanab

bu akşam denemek isterdim ama sadece yağsız kremim yok şerbetçi otu ve adaçayım var,

actibreast benim daha ilk günüm şu an birşey söylemek için erken tabii nette en az 2 ayda etki eder diyo bakalım ne olacak ya o şerbetçi otu karışımı çok zahmetli ıkı gün yapıp bırakmıştım umarım herkesin ki büyür de muradımıza ereriz..opuyorumnanaktan

ben 1 buçuk ay çörek otu yağı kullandım bazı günler aksasa da bitirdim. bunun yanında göğsü geliştirici hareketleri hep yaptım ve aynı zamandan dambılla çalıştım bir de 3 kilo aldım ben. sanırım tüm bunların etkisiyle 2 buçuk cm büyüdü.aradaki fark 10 cm. şimdi mersin yağına başlamayı düşünüyorum ama göğüs kaslarını geliştiren hareketleri hep yapıyorum bence o da çok önemlii

10 gun olmus şerbetçı otuna ve adacayına baslayalı...ölçttğm baktmm hıcbı gelısme yokkk mafoldumben ümüdimi yitiriorm...

yaş 26,
buz ve yağ masajıyla başladım, adaçayı,rezene,anason çayı içtim. ilk etapta masaja çok hızlı cevap verdi, 1-2 haftada 79dan 81'e çıktı. sonra buz masajını bıraktım, yağ masajına devam ettim, küç yedim. ara sıra çay içtim. şubata kadar 82 oldu. şubatın başından beri breast success kullanıyorum şu an 83.5 gibi. 1.5 aydır falan da çörekotu yağıyla masaj yapıyorum. 2-3 haftadır çemen uyguluyorum. 2 haftadır da beauty masaj kemerini kullanıyorum.

toplam büyümü: 4.5 cm. alt 73 üst yaklaşık 83.5
bir 4.5cm daha büyüse süper olacak:) inş. hepimizinkiler büyürler...

yaş 26,
buz ve yağ masajıyla başladım, adaçayı,rezene,anason çayı içtim. ilk etapta masaja çok hızlı cevap verdi, 1-2 haftada 79dan 81'e çıktı. sonra buz masajını bıraktım, yağ masajına devam ettim, küç yedim. ara sıra çay içtim. şubata kadar 82 oldu. şubatın başından beri breast success kullanıyorum şu an 83.5 gibi. 1.5 aydır falan da çörekotu yağıyla masaj yapıyorum. 2-3 haftadır çemen uyguluyorum. 2 haftadır da beauty masaj kemerini kullanıyorum.

toplam büyümü: 4.5 cm. alt 73 üst yaklaşık 83.5
bir 4.5cm daha büyüse süper olacak:) inş. hepimizinkiler büyürler...

ayyyy sevindim adına cnm yaa...bende 1 cm bile yok henüz zaten bıraktım yapmayı sadece şimdilik adaçayı ve rezene içiyorum vakit buldukça oda....çörekotunu 3 hafta kullandım o sürede dolgunlaştılar ama bırakalıda 3 haftamı ne oluyo eski haline döndülerr acaba düşünüyorum bütün yöntemlerdede mi böyle olucak diye hevesim kaçıyo....şimdi ben listeme yazdım ottu çaydı yağdı kremdi filan şöyle elime bi toplu para geçsin alıcam hepsini ve düzene sokucam farklı şeyler bulup denemeye çalışıcam sonuçlarımıda paylaşıcam hayırlısıyla...bunlardan önce bi doktora gidip test yaptırıcam tabii...gelişmelerle devam edin dostlaropuyorumnanaktan

sonuç : tüm yontmlerıı bıraktım olmuoo olmuo mafoldumben okdrr aldıgım otlar bıtlere annem maymun ıstahlı bellıydı snın bısey yapmıycaın zaten olmaz ole dıo :eek:klava: we bn gene hakısz oluorm gene haksızz :çok üzgünüm:

Bu yağ işleriyle uğraşmak bana zor gelir ama vıcık vıcık:gitme:
Hadi diyelim büyüdü,uyguladığım her yöntemi bıraktım.
Ya tekrar küçülürse...sempatiksalakcinni

KIZLAR!!!! hepinizde bir yılgınlık gözlemliyorum. 2-3 hafta yapıp sonuc almayı bekliyosrsunuz sonra da bırakıyorsunuz. çok çok yanlış:eek:lmaz: ben geçen ramazandan beri ugrasıyorum. 7.5 aydır yani... 4.5 cm büyüdü. ayda 0.6 cm. 2 ay yapıcam ki, gözle görülür bir sey değişsin(1.2) o nedenle lütfen hemen pes etmeyin, sonuç beklemeden 2-3 ay yapın. hastasınız ve bunlar sizin almak zorunda oldugunuz ilaçlar, böyle düşünün. mutlaka her gün masajı yapın(unutursanız olsun, 1-2 gün sonra devam edin). egzersiz yapın. kendinize göre bir kür seçin. şerbetçi veya çemen. çaylardan için. 2 gün unuttunuz diye bırakmayın hemen, olsun devam edinn. ben de herşeyi her gün yapamıyorum. haftada 3 gün evimde kalmıyorum v.s. egzersizi uzun zamandır ihmal ediyorum ama olsun aklıma geldikçe yapıyorum.

kendinize bir zaman dilimi belirleyin, mesela ben eylül sonuna kadar denicem toplam 1 sene ayırmış olucam, bakalım... lütfen pes etmeyin...

ephot'a katılıyorum ben de bayadır uğraşıyorum ama hiç aman yeter artık demedim sonuçta bir şey kaybetmycem denemekten ne çıkar :))

X