Sivilceli Ciltler Lütfenn yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kumsal001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
12
0
Mrb arkadaşlar... Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Ne olur yardımınızı esirgemeyin. Benim cildimde siyah nokta çok yoğundu özel bi yere gittim temizletmek istedim ha ayrıca temizletmek istedim. Bilmiyordum bu hale getireceklerini. Kızlarrr:KK43: Yüzüm yara doluuu:KK59: Napacagımı bilmiyorum. Bepanten kullan dediler kullanıyorum ama benim bu yaralardan acilen kurtulmam lzaım çünkü pazartesi günü yüz güzeli defilesi için elemelere katılıcam....:KK43::KK43: Bu suratla katılamammm yardım edin nolur bileniniz varmııı ne yapsam bian önce kurtulurumm:KK43: :KK43: :KK43::KK43: :KK43: :KK43:

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hep de uygunsuz zamanda böle işler geliyo başımıza.Bepanthen kullanmaya dewam et sen.Yaralarda iyileştirici olan kantaron yağınıda kullanabilirsin.Eğer yaralar kabuk bağladıysa pazartesiye kadar iyileşecektir bence.Cünkü bende sivilcelerimle oynuyorum.bildiğin yara oluyo.Ama heen kabuk bağlayıp atıyo.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hep de uygunsuz zamanda böle işler geliyo başımıza.Bepanthen kullanmaya dewam et sen.Yaralarda iyileştirici olan kantaron yağınıda kullanabilirsin.Eğer yaralar kabuk bağladıysa pazartesiye kadar iyileşecektir bence.Cünkü bende sivilcelerimle oynuyorum.bildiğin yara oluyo.Ama heen kabuk bağlayıp atıyo.

çok tesekkür ederim.. o yağdan var bende ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Pamukla hasarlı bölgeye sürebilirsin cnm

KANTARON YAĞI
Antiseptik, kanama durdurucu, yara ve yanık iyileştirici, iltihap önleyici kantaron yağı, daha pek çok şifa özelliğini bünyesinde barındırmaktadır.

Hem haricen, hem de içilerek hastalıkların tedavisinde kullanılımaktadır. Hücre yenileyici özelliği sebebiyle, özellikle yara ve yanıklarda oldukça etkilidir.

Kantaron yağı hem kantaron bitkisinin, hem de zeytinyağının şifa özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır.

Eski çağlardan beri kullanılan kantaron yağının, mikrop öldürücü ve damar büzücü etkisi modern araştırmalarla da kanıtlanmışdır.

Kantaron yağının faydaları:

Kantaron yağı her türlü yaralarda kullanılmaktadır. Açık yaralar, taze yaralanmalar, kesikler, ezikler, çarpmalar sonucunda oluşan morluklar vb durumlarda iyileşme sağlamaktadır.

Kantaron yağı;

* Antiseptik özelliği ile yarada mikrop oluşmasını önler

* İltihap önleyici özelliği ile yarada herhangi bir iltihap oluşmasını engeller

* Damar büzücü etkisi ie kanamayı kısa sürede durdurur

* Hücre yenileyici özelliği ile yaranın çabuk kapanmasını sağlar

* Aynı zamanda sürüldüğü sürece yaranın sebep olduğu ağrı ve sızıları giderir
Yanıklarda ve haşlanmalarda da kantaron yağı kullanılabilir. Yanıkları kısa sürede iyileştirdiği gibi, yanık anındaki acıyı dindirir. Yanığın mikrop kapmasını ve iltihap oluşumunu engeller.

Güneş yanıkları için kantaron yağından yararlanabilirsiniz. Yanık bölgelerinize sürdüğünüzde acınızın azaldığını hemen hissedebilirsiniz. Yanıklarınız kısa sürede iyileşecektir.

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için, cilt bakım yağı olarak faydalanabilirsiniz.

Kantaron yağı bebeklerin pişiklerinde de çok etkilidir.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim şu an saat 16:50 ben şmdi sürdüm ne kadar süre beklemesi gerekio acaba bilgin varmı??:KK43:

X