• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfenn yardımm

udogann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
136
0
116
Erzincan
sarı olan saclarmı karamele boyadım.tabıkı renk kustu.2 haftada:D sımdı sarılar yıne cıktı karamelın aralarından. loreal ın badem kahvesını aldım boyamak ıcın daha boyamadm .bısı sormak ıstıorum kestane tonlarına boyayınca yesıl oluo ya acaba smdı buna boyarsam yesıl olurmu bılenınz varmı acaba ? korktum bırden ıcıne baska bısı karıstrsammı acaba??????????????

canım ben bundan yıllar önce röfleli saçlarıma kızıl boyatmıştım kuaförde. ertesi gün banyo yaptığımda boya aktı ama ne aktı ya, resmen yeşil oldu saçlarım. hemen çapka takip ilk boya satan yere girip boya alıp kendim boyamıştım. sonraki işimse kuaföre gitmek olmuştu. o tabi pişkine vurdu, yok sarı zaten akar yeşil olacağı belliydi.... madem öyle bana neden söylemiyorsun be adam .... okula bile gidememiştim o gün :) o zamandan beri ama röfle haricinde bi daha kuaföre gitmemeyi karar aldım :)

bu ara senin sorunun cevabı; muhtemelen yeşil olmaz evde boyadığın kendi koyu renk boyalar tutuyor. ama badem kahveside karamel gibi açık bir renkse eğer, bir yeder kutu boya evde bulundurmanın faydası var

yaa aslında karamele boyadım yesıl olmadı tabı acıldı ve aktı bakır sarı gb bısı sımdı tekrr karamele boyamak ıstemıorum.badem kahvesını bıraz arastrdım koyu bı renkmıs ama cok fazla degıl daha oncede boyamıstım acıldıkca guzel oluyordu.ama smdı roflenn uzerıne olması benı korkutuo :D yesıl kafa olmıyımda:D

evet sacımdan bır tutam alıp (alt kısmından boyadım ) boyadım. koyu kahve hatta kızıl kahve gb bısı oldu :S daha once bole olmamıstı bu boya garıpsss yanı.ben en ıyısı karamele boyayaım yınee

Back