- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi valarmorghulis93
-
tesekkur ederim canim :) pazar gunu insallah kumaslari almaya gidicem . bir suru yerde giyicem diyebilirimGeçen gün bir elbise görmüştüm tesadüfen internette,dibim düşmüştü.. senin tarzını bilmiyorum canım ama yine de bulursam gösteririm.. Nerede giyeceksin ??
tesekkur ederim canim :) pazar gunu insallah kumaslari almaya gidicem . bir suru yerde giyicem diyebilirimama dugunde giyicem ilk olarak hatta ben modelide yukleyeyim daha iyi olur
sirt dekoltesini bende cok begendim ama goguz dekoltesi cok fazla :) kapatmak da istemiyorum modeli yok olur oyuzden ten rengi cok belli olmayan bir kumas kullanmayi dusunuyorum bulabilirsemElbisenin modeli çok güzel canım,özellikle göğüs kısmı ve arkadan görüntüsü,dekoltesi falan çok hoş.. ama önden bakınca beni bir şey rahatsız etti ama ne olduğunu tam çıkaramadım:s
sirt dekoltesini bende cok begendim ama goguz dekoltesi cok fazla :) kapatmak da istemiyorum modeli yok olur oyuzden ten rengi cok belli olmayan bir kumas kullanmayi dusunuyorum bulabilirsemyoksa yine siyah tule basvurucam son care
tam onden bir resim daha ekliyeyim ben
dekolte gibi gorunmesinde sorun yok :) ancak sivilcelerle basim dertte o yuzden bu kadar dekolte hos durmayacaktir bildiginiz bir ten rengi kumasi varsa soylerseniz cok memnun olurumElbise çok şık ama birazda gösterişli yapan o dekolteler
Siyah tül analmasız olur bence..
ten renki ek olunca yine rahatsız olmayacak mısnız? Yine dekolte gibi görünür neticede
dekolte gibi gorunmesinde sorun yok :) ancak sivilcelerle basim dertte o yuzden bu kadar dekolte hos durmayacaktir bildiginiz bir ten rengi kumasi varsa soylerseniz cok memnun olurum
Merhaba arkadaslar bir elbise diktirmek istiyorum ama cok fazla dekoltesi oldugu icin ben bunu ten rengi bir kumasla kapatmayi dusunuyorum bir sanatcinin da boyle bir elbisesini gormustum kumas oldugu bile zor anlasiliyordu cok begendim de ariyorum bulamiyorum kimdede gordugumu hatrlamiyorum
varsa sizin tavsiyelerinizi bekliyorum lutfenTerzim tenrengi kumasin ustune siyah tul koyarsak icindeki pek taninmaz dedi ama ben siyah tul koymak istemiyorum elbisenin de rengi siyah...
evet bunda hic guzel durmaz tul :/ yada tum acik olan yerlere koyarsam belki yine biraz uyumlu olur
aaa o zaman mantıklı..ama siyah tül düşünme bence.. biraz amele işi duruyor sanki öle
mağlesef yok..ama kumaşçıları biraz ziyaret etsen bulursun bence canım..numara versek farketmez..bulamayablirsin..
farkli bir elbisemde oyle yapmistim ama modeli bozuldu guzelligi bozuluyorbence tül yerine dekolteleride biraz dha kapalı olarak diktirebilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?