S Sevimlikiz2 Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 795 Emoji Skoru 213 Puanlar 23 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimlikiz2 #1 Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.723 Emoji Skoru 5.675 Puanlar 88 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimlikiz2 #2 Erken mi doğdu ? Kist olabilir olduğu yer önemli büyüklüğü önemli. Takip edilecek sürekli. Rabbim şifa versin
Erken mi doğdu ? Kist olabilir olduğu yer önemli büyüklüğü önemli. Takip edilecek sürekli. Rabbim şifa versin
S Sevimlikiz2 Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 795 Emoji Skoru 213 Puanlar 23 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimlikiz2 #3 bessste .!.: Erken mi doğdu ? Kist olabilir olduğu yer önemli büyüklüğü önemli. Takip edilecek sürekli. Rabbim şifa versin Genişletmek için tıkla... Evet erken doğum amin
bessste .!.: Erken mi doğdu ? Kist olabilir olduğu yer önemli büyüklüğü önemli. Takip edilecek sürekli. Rabbim şifa versin Genişletmek için tıkla... Evet erken doğum amin
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.723 Emoji Skoru 5.675 Puanlar 88 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimlikiz2 #4 Sevimlikiz2 .!.: Evet erken doğum amin Genişletmek için tıkla... Şu an küvezde mi ? Ne kadar erken doğdu? Doğumda oksijensiz kalma durumu oldu mu?
Sevimlikiz2 .!.: Evet erken doğum amin Genişletmek için tıkla... Şu an küvezde mi ? Ne kadar erken doğdu? Doğumda oksijensiz kalma durumu oldu mu?
S Sevimlikiz2 Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 795 Emoji Skoru 213 Puanlar 23 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimlikiz2 #5 31 +5 te doğdu oksijensiz kalma durumu yok diye biliyorum