• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn yardım edin deliricem😌

gzmm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
43
11
88
38
13 aylık bir kızım var çok aşırı derecede eziyet ediyor sürekli herşeye ağlıyor tuvalete gittiğimde bile.. Hele altını değiştirirken çığlık çığlığa ağlaması işkence yapıyormuşum gibi😌 1gün bile mutlu uyanmıyor hep ağlamaklı hep mızmız. Canımdan çok seviyorum ama artık gereksiz yere ağlamalarına tahammül edemiyorum.32yaşındayım belkide bununda etkisi var 20li yaşlardaki kadar sabırlı sakin olamıyor insan.sakinlikle bişey elde edemediğim için Çok bağırmaya başladım küfür ediyorum sonra pişmanlıktan ölüyorum.. Çok zaman ağlıyorum niye böyle yapıyor neden bukadar eziyet ediyor neden benim hiç sabrım yok diye. Psikoloğa gittim ilaçverdi sadece çok uyumama sebep oldu hiçbir işeyaramadı ne olur laf saymak için değil yardımcı olmak için önerilerinizi yazın çok zor durumdayım yardımcı olacak kimsem yok yalnız başımayım annem veya kayıvaldem olsaydı ona verir sakinler öyle gelirim yanına ama malesef ikiside yok. Yalnız vyüten çok insan var evet ama çocuğum gerçekten çok huysuz uyumsuz inanın misafirliğe filan gittiğimizde herkesyaka silkip allah yardımcın olsun bu ne böyle yaa allah sana sabır versin diyorlar yani herkes farkında çocuğumun bir sağlık problemi yok ama ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim😌 başkalarını kınardım bu şekilde davrandıkları için ben aynısı oldum bu şekilde sorun yaşayan varmı nasıl üstesinden geldiniz ne olur yardım edin yol gösterin ben sevgimle büyütmek istiyorum bebeğimi bağırışımla küfürle değil kendimden utanıyorum😌 ne olur dua edin. bebeğim biraz uysallaşsın azda olsa, allah bana daha fazla sabır versin

13 aylık bir kızım var çok aşırı derecede eziyet ediyor sürekli herşeye ağlıyor tuvalete gittiğimde bile.. Hele altını değiştirirken çığlık çığlığa ağlaması işkence yapıyormuşum gibi😌 1gün bile mutlu uyanmıyor hep ağlamaklı hep mızmız. Canımdan çok seviyorum ama artık gereksiz yere ağlamalarına tahammül edemiyorum.32yaşındayım belkide bununda etkisi var 20li yaşlardaki kadar sabırlı sakin olamıyor insan.sakinlikle bişey elde edemediğim için Çok bağırmaya başladım küfür ediyorum sonra pişmanlıktan ölüyorum.. Çok zaman ağlıyorum niye böyle yapıyor neden bukadar eziyet ediyor neden benim hiç sabrım yok diye. Psikoloğa gittim ilaçverdi sadece çok uyumama sebep oldu hiçbir işeyaramadı ne olur laf saymak için değil yardımcı olmak için önerilerinizi yazın çok zor durumdayım yardımcı olacak kimsem yok yalnız başımayım annem veya kayıvaldem olsaydı ona verir sakinler öyle gelirim yanına ama malesef ikiside yok. Yalnız vyüten çok insan var evet ama çocuğum gerçekten çok huysuz uyumsuz inanın misafirliğe filan gittiğimizde herkesyaka silkip allah yardımcın olsun bu ne böyle yaa allah sana sabır versin diyorlar yani herkes farkında çocuğumun bir sağlık problemi yok ama ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim😌 başkalarını kınardım bu şekilde davrandıkları için ben aynısı oldum bu şekilde sorun yaşayan varmı nasıl üstesinden geldiniz ne olur yardım edin yol gösterin ben sevgimle büyütmek istiyorum bebeğimi bağırışımla küfürle değil kendimden utanıyorum😌 ne olur dua edin. bebeğim biraz uysallaşsın azda olsa, allah bana daha fazla sabır versin
Aysisindan bende var canim 😅Benimkiler ikiz biri aynen boyle.Inan bazen oturup agliyorum.Benim taktigim aldirmamak gormezden gelmek.Bazen krizleri tutar bitince gorev veririm dikkatini baska yone cekmek amacli.Ama bir formulu yok bence buyumesini bekleyecez.Onemli olan bu donemlerinde biraz daha sabirli olabilmemiz yipranmadan cok yipratmadan atlatmamiz

Aysisindan bende var canim 😅Benimkiler ikiz biri aynen boyle.Inan bazen oturup agliyorum.Benim taktigim aldirmamak gormezden gelmek.Bazen krizleri tutar bitince gorev veririm dikkatini baska yone cekmek amacli.Ama bir formulu yok bence buyumesini bekleyecez.Onemli olan bu donemlerinde biraz daha sabirli olabilmemiz yipranmadan cok yipratmadan atlatmamiz
Teşekkür ederim anlayışla cevapladığınız için hemen linç etme isteği oluyor kadınlarda genelde. İlgilenmeyip umursamamayıda denedim daha çok ağlıyor taa ki yanına gidene kadar 😳 inşallah hayırlısıyla bi büyüseler laftan anlayacak yaşa gelseler.. Çocuk laftan anlamaz genelde ama en azından bi çişimi yapıp geleceğimi bilir ağlamaz yada yemeğini hazırlamam gerektiğini..

Merhaba canım.. Bendenmi bahsettin. Hemen hemen aynı durumdayız.. Bende çok bunalıyorum.. Çok bağırıyorum çocuğuma ve sonra çok pişman oluyorum.. Çok yıprandım.. Böyle davranmak istemiyorum ama tahammülüm kalmıyor bazen.. Sana yardımcı olamadım.. Ama en azından dertleşelim bari.. Benim yavrum 2 yaşında.. Şöyle keyifli keyifli çocuk bakamadım.. Herkesmi böyle.. Çok şükür halimizde.. Veren rabbime binlerce şükürler olsun.. Ama nolur biraz benimkide sakinlesin çok eziyet etmesin bende sakin olayım bağırmıyayım.. Amin..

Aynı dertten muzdaribim. 14 aylik benimki de 1 gün iyiyse 5 gün kötü çok zor Allah yardımcımız olsun

Seni çok iyi anlıyorum. İki oğlum var aralarında 20 ay var.
Büyük oğlum 4 yasına girrecek agustosta bu kış eşiminde benimde inan DNA mızı bozdu. Cok sinirli,inatçı,kendine eşyalara bize zarar veriyor,kardesine hiç zarar vermezdi zarar vermeye başladı. Hiçbir yere gitmiyorjm gitmek istemiyorum. Çünkü durmuyor birde ikitane olunca daha çok bunalıp geliyorum gittiğim yerden. Aylardır kafe,restorant görmedim çünkü masada oturup sakince yemek yiyemiyoruz. Büyük oğlumun 2 saat hiç durmadan ağladığını biliyorum ya.
Ama şuan çok daha iyi çoook şükür.
Gözde Erdoğan'ın videolarını izlemeni öneririm gerçekten çok yardımcı oldu.
Öncelikle uykusunu düzene soktum önceden keyfine göre uyurken şimdi saat 10 da uyuyor.
İlk üç gün zorladı beni ama hiç tepki vermedim evdeki bütün ışıkları kapattım TV telefon kapattım. Ağlamalarına tepki vermedim, sadece bir kere sakinleşmeni bekliyorum dedim. Kendine bize zarar versede tepkisiz kaldım ve ben kazandım. Sabır gerçekten çok önemli bende önceden bağıran küfür eden bazen poposuna vuran bir anneydim. Ama şunu anladım ki birşeye hayır dediğimizde sabır gösterirsek cocuk değişiyor. Şimdi uykuda uyguladığımız kararlılığı herşeyde uyguluyoruz. O kadar değişti ki yavrum. Onun değil bizim hatamız mış meğer diyorum. İnan geçecek sabır gösterirsen. Bende psikiyatrıye gittim ilaç kullandım ama herşey kendinde bitiyor. 4 yaşa kadar sendrom süre geliyor daha sonra geçecek kendini bu sekilde temkin et. Rabbim yardımcın olsun.

Back