LÜTFENN çok acill bakar mısın 🙏

Bizim daha şiddetliydi ama sizinde yediği şeyden gibi kurdeşeni paketli gıdalar tetikleyebiliyormuş cici bebe yapmış olabilir yada çilek alerji yapmış olabilir alerji şurubunu bi sorun rahatlatır eğer içebiliyorsa.
Sizinki nasıldı çılgın üzerinde nasıl görünüyordu bide izler biraz kırmızıdan sönük mora döndümü

Sizinki nasıldı çılgın üzerinde nasıl görünüyordu bide izler biraz kırmızıdan sönük mora döndümü
Bizim böyleydi kolundaki farklı yerlerinde çıkıp geçiyorsu gövdedekinin rengi bir açılıyor bir böyle oluyordu ilaçla sıfırlandı

Eklentiler

• FEDDC93D-BEBD-42EC-BF2A-FACB42BA00EE.jpeg
    FEDDC93D-BEBD-42EC-BF2A-FACB42BA00EE.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 676
  • 8B4E1015-FD30-4FA0-B337-30F6D518DCBD.jpeg
    8B4E1015-FD30-4FA0-B337-30F6D518DCBD.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 168
Bizim böyleydi kolundaki farklı yerlerinde çıkıp geçiyorsu gövdedekinin rengi bir açılıyor bir böyle oluyordu ilaçla sıfırlandı
Off yavrum yaa nasıl olmuş çok geçmiş olsun,, Benimkide öyle işte rengi önce kabarık kırmızı sonra mat mora döndü nette şey yazıyordu 24 satte izleri bile kalmaz kafama takıldı o yüzden

Off yavrum yaa nasıl olmuş çok geçmiş olsun,, Benimkide öyle işte rengi önce kabarık kırmızı sonra mat mora döndü nette şey yazıyordu 24 satte izleri bile kalmaz kafama takıldı o yüzden
Sizede geçmiş olsun bana 1 hafta sürer dedi doktor gelir gider daha uzarsa gelin tekrar dedi siz yinede paketli gıda vermeyin çilek ve reçeldeki yoğun şeker ağır gelmiş olabilir bizimki herşeye tepki verdiği için alıştım ama bazı besinler ağır geliyor bebeklere ağır baharatlardan uzak durun biraz büyüyene kadar mesela karabiber falan

Sizede geçmiş olsun bana 1 hafta sürer dedi doktor gelir gider daha uzarsa gelin tekrar dedi siz yinede paketli gıda vermeyin çilek ve reçeldeki yoğun şeker ağır gelmiş olabilir bizimki herşeye tepki verdiği için alıştım ama bazı besinler ağır geliyor bebeklere ağır baharatlardan uzak durun biraz büyüyene kadar mesela karabiber falan
Öyle yapıcam bende, teşekkür ederim yorumlarınız için çok sağolun 🙏

Öncelikle tüm türkiyenin başı sağolsun...
Kızlar bana yardımcı olacak kimse varmı diye yazmak istedim bebeğim 6 buçuk aylık iki üç gün önce vücudunda kırmızı kabarcıklar çıktı doktora götürdüm kurdeşen dedi hiç bi tahlil tetkik yapmaya gerek yok dedi bi damla verdi sadece,eğer çoğalrsa tekrar getir dedi, sabahında baya sönmüştü ama böyle morarmaya benzer oldu izler yavaş yavaş gider diye düşünüyorum yanlız anlamadığım şimdide kırmızı küçük küçük noktacıklar çıkıyor bazı yerlerinde özellikle dilinin ucu diş evinde ve yanaginım içinde bu durumunda doktora gitsem mi eşim evde değil Pazartesi gelcek, bende baya rahatsızım ne yapicam bilemedim yardımcı olabilecek bu durumu yaşayan varsa acil cevap verebilir mi 🙁resimde attım şimdi
Merhaba geçmiş olsun. Sonuç ne oldu acaba.. bende çileğin alerji yaptığını bilmeden yedirdim. Annemle telefonda konuşurken kizim çilek alerji yapar neden yedirdin dedi. Korktum aciksasi. Suanlik bir durum yok. Sizin durumunuz ne oldu. Cilekten mi sorun

Merhaba geçmiş olsun. Sonuç ne oldu acaba.. bende çileğin alerji yaptığını bilmeden yedirdim. Annemle telefonda konuşurken kizim çilek alerji yapar neden yedirdin dedi. Korktum aciksasi. Suanlik bir durum yok. Sizin durumunuz ne oldu. Cilekten mi sorun
Benimki alerji değildi malesef kulak enfeksiyonu için antibiyotik vermişti doktor, itp diye bişey oluştu bebeğimde, o ne demek yani derseniz,kanında bulunan plt diye bir değer var en düşük 150.000 olması gerekirken 8.000 ne düşmüştü iki gece yattık bir doz ilaç verdiler iyileşti, zâten alerji gibi durmuyordu önce kırmızı büyük kabarıklar olıştu sonra mor renge dönüştü, en sonda ayaklarının üstünde kasığında yüzünde kırmızı küçük noktalar olmuştu o yüzden acile götürmüştüm ,bebeğiniz nefes darlığı dil şişmesi vs bunlar yoksa korkmayın, ama siz yinede acile yada yarın doktora bi götürün geçmiş olsun

X