LÜTFENN çok acill bakar mısın 🙏

leylalidyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
171
47
38
Öncelikle tüm türkiyenin başı sağolsun...
Kızlar bana yardımcı olacak kimse varmı diye yazmak istedim bebeğim 6 buçuk aylık iki üç gün önce vücudunda kırmızı kabarcıklar çıktı doktora götürdüm kurdeşen dedi hiç bi tahlil tetkik yapmaya gerek yok dedi bi damla verdi sadece,eğer çoğalrsa tekrar getir dedi, sabahında baya sönmüştü ama böyle morarmaya benzer oldu izler yavaş yavaş gider diye düşünüyorum yanlız anlamadığım şimdide kırmızı küçük küçük noktacıklar çıkıyor bazı yerlerinde özellikle dilinin ucu diş evinde ve yanaginım içinde bu durumunda doktora gitsem mi eşim evde değil Pazartesi gelcek, bende baya rahatsızım ne yapicam bilemedim yardımcı olabilecek bu durumu yaşayan varsa acil cevap verebilir mi 🙁resimde attım şimdi

Kızlar bana yardımcı olacak kimse varmı diye yazmak istedim bebeğim 6 buçuk aylık iki üç gün önce vücudunda kırmızı kabarcıklar çıktı doktora götürdüm kurdeşen dedi hiç bi tahlil tetkik yapmaya gerek yok dedi bi damla verdi sadece,eğer çoğalrsa tekrar getir dedi, sabahında baya sönmüştü ama böyle morarmaya benzer oldu izler yavaş yavaş gider diye düşünüyorum yanlız anlamadığım şimdide kırmızı küçük küçük noktacıklar çıkıyor bazı yerlerinde özellikle dilinin ucu diş evinde ve yanaginım içinde bu durumunda doktora gitsem mi eşim evde değil Pazartesi gelcek, bende baya rahatsızım ne yapicam bilemedim yardımcı olabilecek bu durumu yaşayan varsa acil cevap verebilir mi 🙁resimde attım şimdi
Lütfennn birileri acil cevaplayabilir mi

En azından bir sağlık ocağına götürün gösterin, böyle teşhis koyulup akıl verilmez

Mecbur sağlık ocağına ya da acile gideceksiniz. Burada kimse teşhis koyamaz, eşinize gerek yok zaten. Bi tane çocuk değil mi? Kucaklayın binin taksiye gidin, içiniz rahat eder. Alerjik durum olabilir, önemli rahatsızlık olabilir. İhmal etmeyin

Mecbur sağlık ocağına ya da acile gideceksiniz. Burada kimse teşhis koyamaz, eşinize gerek yok zaten. Bi tane çocuk değil mi? Kucaklayın binin taksiye gidin
Mecbur sağlık ocağına ya da acile gideceksiniz. Burada kimse teşhis koyamaz, eşinize gerek yok zaten. Bi tane çocuk değil mi? Kucaklayın binin taksiye gidin, içiniz rahat eder. Alerjik durum olabilir, önemli rahatsızlık olabilir. İhmal

Mecbur sağlık ocağına ya da acile gideceksiniz. Burada kimse teşhis koyamaz, eşinize gerek yok zaten. Bi tane çocuk değil mi? Kucaklayın binin taksiye gidin, içiniz rahat eder. Alerjik durum olabilir, önemli rahatsızlık olabilir. İhmale ge

El ayasinda, ayak tabaninda ve agiz icinde mi kabarciklqr var yeni cikanlari soruyorum
Yok kasıklarda başladı sonra bacaklara bulaştı dilinin ucunda vardı onlar geçti ama şimdide küçük küçük noktalar başladi bazın yerlerde ayaklarım üstü karım sırtta birbirinden uzakta noktalar oluyor

Fotoğraf göremedim varsa atar mısınız bizde bu sebeple çarşamba günü doktora götürdük haftasonu ateş geçirmişti onun döküntüsü kurdeşen dedi ve yediği birşeyde iyice azdırmış gibi dedi alerji ilacı verdi geçti kurdeşende de alerji ilacı veriliyor sadece gıda alerjisinde değil bebeğiniz küçük diye vermemiştir belki ama bir sorun kurdeşen kaşıntı yapıyor huzursuz ediyormuş ben kaşınmıyor sandım ama ilaçtan sonra huzursuzluğu geçti

Fotoğraf göremedim varsa atar mısınız bizde bu sebeple çarşamba günü doktora götürdük haftasonu ateş geçirmişti onun döküntüsü kurdeşen dedi ve yediği birşeyde iyice azdırmış gibi dedi alerji ilacı verdi geçti kurdeşende de alerji ilacı veriliyor sadece gıda alerjisinde değil bebeğiniz küçük diye vermemiştir belki ama bir sorun kurdeşen kaşıntı yapıyor huzursuz ediyormuş ben kaşınmıyor sandım ama ilaçtan sonra huzursuzluğu geçti
IMG_20230210_170144.jpg

Kizil hastaligi olabilir mi ki. Acile bi gidin
Doktor kurdeşen dedi ama bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20230210_150509.jpg
    IMG_20230210_150509.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 46
Ek gida veriyormusunuz acaba
Yeni yeni başladık yağsız tuzsuz çorbalar yoğurt haşlama patates filan verdik sadece eti cicibebe bide bir çay kaşığı çilek reçeli yoğurda katıp vermiştim ama bi hafta öncede antibiyotik şurup vermiştim beş gün boyunca ondan bi kaç gün sonra oldu bunlar

Yeni yeni başladık yağsız tuzsuz çorbalar yoğurt haşlama patates filan verdik sadece eti cicibebe bide bir çay kaşığı çilek reçeli yoğurda katıp vermiştim ama bi hafta öncede antibiyotik şurup vermiştim beş gün boyunca ondan bi kaç gün sonra oldu bunlar
Cilek alerji yapmış olabilir minnosa ilk defami yiyor

X