lutfenn bir bakinnnn

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlarrrrr yardimmm edin mantar illeti yedi bitirdi beni.. vajinal mantarin kesin cozumu yokmu yaa hep kisa sureli cozumlerimi var.

hic kurtulamicam mi yaaaaa acaba annemin bedduasi mi tuttu;( onu uzerek evlendim ya .
omrum boyunca cekcem mi bu illeti benn piskolojimi bozdu resmen surekli agliyorum.

Jinekolog bu konuda ne dusunuyor esmerimsin

Annenin ahi neden ureme organlarindan tutsun ki ben de bunu cozemedim

Bu arada mantari gec ve evlilik nasil gidiyor onun haberlerini ver , merakla takip ediyorum

3 mayista nikahim oldu ..cok taze daha

nasil gecim mantari mahfetti beni..gecmek mumkunmu?!?? dr fitil verior ve krem

oncedende vardi ama bu kadar felaket hic olmadim 3gundur oluyorum resmen

Evlendin mi ya ? Annenin bedduasını felan düşünme doktorun ne diyor en net açıklık getirecek jinekoloğundur bu konuda.

3 mayista nikahim oldu ..cok taze daha

nasil gecim mantari mahfetti beni..gecmek mumkunmu?!?? Dr fitil verior ve krem

oncedende vardi ama bu kadar felaket hic olmadim 3gundur oluyorum resmen

canım öncelikle jinekologuna bir danış bakalım.

Bazı mantarlar eşinde de yaşıyor.ama ona bir rahatsızlık yapmıyor.

Sen ilacının kullanıyorsun temizleniyorsun eşinden tekrar tekrar kapıyorsun.

Eşine basit bir kutu ilaç veriyor.kullanınca derdin bitiyor

dedigim gibi bir enfeksiyonsa danış.

Belki faydası olur biz bir kez yaşadık ilk adımda tedaviyi eşli yaptık geçti.

Ama mikrop mu,mantar mıydı hatırlamıyorum çok eski yaşadıgım olay.sadece bir tarafından yakalarsın faydam olur diye çıkarayak yazıyorum...

Mutluluklar dilerim....

canım o gecıcı ya bende de oldu bı ara ama fıtıl fln gectı bıdaha da olmaddı aceba sendekı sureklı tekrarlayan bır mantar hastalıgımı aceba baska bır doktora gıt ıstersen gecms olsn

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

canım o gecıcı ya bende de oldu bı ara ama fıtıl fln gectı bıdaha da olmaddı aceba sendekı sureklı tekrarlayan bır mantar hastalıgımı aceba baska bır doktora gıt ıstersen gecms olsn

evet bir duruluyor..sonra tekrar basliyor..yani sürekli tekrarliyor..

duruldugu dönemdede tamamen gecmiyor.. daha az akinti, daha az kasinti..sonra cogaliyor..=(

ne denediysem düzelmedi.. ve biz mario ile simdiye kadar ilk sefer disinda kondomsuz iliskiye girmedik, yani benim ona bulastirdigim, onun bana bulastirigi bnun böyle sürüp gittigine inanmiyorum..

Benim yöntemim dayanabildigin kadar sicak suyla( cok kaynar olmasin) yika mikroplari öldürsün. tümden gecer demiyorum ama en azindan baya bir süre rahatlatiyor. Ardindan Tamamiyle kurut cünki mantar tekrar gelmesin.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun...size tecrübelerim sonucu :) önerebileceğim şeyler,çamaşırlarınızı en yüksek ısıda yıkayıp ve ütülemek,günlük ped kullanıyorsanız kullanmayın bunun yerine çamaşırınızı gün içinde birkaç kez değiştirin akıntıdan dolayı ıslak kalmasın(pamuklu çamaşır kullanın) genital bölgenizi kesinlikle sabun ve benzeri şeylerle temizlemeyin sadece ılık su ile yıkayın.doktorumun uyguladığı tedavi ise hap,fitil,krem,saşe ve vajina florasını düzenleyici ayrıca fitil (tekrarlamasının en büyük nedenlerinden birisi de buymuş floranın bozuk olması) ve günde yaklaşık 4 lt su içmemi önermişti. ilaçlar bitmeyecekmiş gibi gelebilir ama sonuca değer ,1 yılı aşkın bir süredir herhangi bir şikayetim olmadı.umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…