• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Lütfenn acilen yardımm...oğlum kafasının üstüne düştüü çok korkuyorumm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hale1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
419
4
0
36
Kahramanmaraş
Merhaba bayanlarr ben cok kotuyum yaaa oglum bugun akşam 6 da karyolamın ustunden tam kafasının ustunee yere cakıldıı.9 aylık.ama yumusak bır dusus oldu.benım bagırmam sonucu korktu ve agladı ama yerde halı yoktu fayansın ustune dustu.bır muddet agladı ama hemen sakınlestırdım kusmadıı vee 4 saat uyutmadım suan dayanamadı ve yattı nesesı yerındeydı ama yınede cok korkuyorum kafasında sıslık var maa abartılı degıl.deneyımı olanlar cok korkuyorum nolursunuzz bır yardım elii..en azından morall ..kendımı cok suclu hıssedıyorum arkamı donmemlee dusmesı bır olduu cok pişmanım keskee koymasaydım yatagaa ..ama herzaman koyardım ıste olacagı varmıs olduu ama cok kotuyumm benyaa

canmı benim arkadaşın dediği gibi burda moral yazısı aramaktansa imkanın varsa doktora götür.hem risk almamış olursun hemde için rahatlar..çokk geçmiş olsun..

ONCElikle cok gecmis olsun, neden doktora goturmuyorsunuz? Ic kanama tabir edilen bir travma sekli vardir hic duydunuz mu?

Son düzenleme:
benim oğlumda düşmüştü dr götürdüm kafa filmi cekildi bişiyi yoktu şükür

inş. bişiy olmaz annesi çok sert düşmediyse neşesi yerindeyse sorun yok bide uyutmamışsın iyi bir önlem

uyutmamışsınız , bilincini kaybetmemiş , kusması yok -bütün bunlar iyiye işaret...

ama ben sizin yerinizde olsaydım mutlaka dr.a götürürdüm...

içim rajat etmezdi dr.a götürmeden... kafa filmi çektirip , dr.un ağızından birşeyi olmadığını duymak daha rahatlatırdı beni...

benim oğlum da 2 defa düştü , çok şükür birşey olmadı , ama hem halı üstüne düştü hem de düşme yüksekliği az olmasıan rağmen ben yine de dr.a götürdüm...

çok çok geçmiş olsun... dileirm birşeyiniz yoktur

genelde ilk saatlerde belirtiler olur ama yine de ihmale gelmez bir doktora götürün.. ve lütfen 4 aydan sonra bebekleri herhangi bir sebepten ötürü bile olsa yükseğe bırakmayın.. çok geçmiş olsun...

SUAN BEBEGIM IYI...ZATEN GRIPTI ONUN HUYSUZLUGU VAR SUAN UZERINDE KAFASINDADA COK AZ SISLIK VAR ..HERZAMANKI TAVIRLARI HAREKETLERI .DEGISEN BIRSEY OLMADI.DOKTORA GOTURME IMKANIM OLMADI...BASIMDA BUYUKLAERIM VARR BIRSEYI YOK KORKMA DEDILER.ONLAR GORMUS GECIRMIS EGER BISEY OLAYDI HEMEN DOKTORA GOTURURLERDI BEN DEMEDEN .ONLAR BENDEN COK KAYGILANIRLARDI.AMA KIZIM KORKMA BISEYI YOK DEDILER HAFIF DUSMUS DEDILER.RAHATLADI ICIM AZ DA OLSA .SUAN UYUYOR.DUNDEN BERI KUSMADI SUANDA UYUYOR..YANI HLINDE BIR TUHAFLIK OLSAYDI HEMEN GOTURURDUM .AMA YOK COK SUKUR BIRSEY OLMADI..ALLAHIM KORUDU.

HEPİNİZE COK TESEKKUR EDERIM TAFSIELERINIZDEN DOLAYI...:ecrin_bebek:

Back