- 3 Temmuz 2016
- 9
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Aysesevil22
-
üstelik keşke dahada önceden bırakıp gitseymiş bunun nesine yandıysam artık vs ... diyede bilir şuandaki durumu onda sadece alışkanlık yapmış sanki vazgeçilmez sandıklarımız da böyle .işte ....yapmıştı,,,,19 ise cok normal
Agladigina bakma biraksan 2 gun sonra baskasina aşık olur
Aynen. Biz de gördük aglayanlari. Yarın da baskasi icin aglarlar.üstelik keşke dahada önceden bırakıp gitseymiş bunun nesine yandıysam artık vs ... diyede bilir şuandaki durumu onda sadece alışkanlık yapmış sanki vazgeçilmez sandıklarımız da böyle .işte ....yapmıştı,,,,
Merhaba ablalarım kardeslerim. Benim 2 yıllık bir iliskim var. Allahıma sükürler olsun birbirimizi cok seviyoruz. Hic ayrilmadik su zamana kadar. Beni cok alttan aliyor kaybetmekten cok korkuyor,bende onu aynı sekilde. Simdi beni lütfen yargılamadan cevap verin diyeceksiniz ki burda dert nerde. Dert şurda ki bazen o kadar çocuk oluyor ki. Ciddi birşey oturup konuşamazsnız. Ayrılmanın lafını ettiğimde veya kavga ettiğimizde krizler geçiriyor. O kadar korkuyorum ki ses tonu herşey değişiyor ağlama krizlerine giriyor. Ben karşımda biraz daha beni taşıyacak sert ilişkide onun sözünün geçtiği birini istiyorum. Evet kıskanç karışıyor yeri gelince tepkisini koyuyor ama azıcık yükselsem hemen kız gibi oluyor yalvarmalara başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba ablalarım kardeslerim. Benim 2 yıllık bir iliskim var. Allahıma sükürler olsun birbirimizi cok seviyoruz. Hic ayrilmadik su zamana kadar. Beni cok alttan aliyor kaybetmekten cok korkuyor,bende onu aynı sekilde. Simdi beni lütfen yargılamadan cevap verin diyeceksiniz ki burda dert nerde. Dert şurda ki bazen o kadar çocuk oluyor ki. Ciddi birşey oturup konuşamazsnız. Ayrılmanın lafını ettiğimde veya kavga ettiğimizde krizler geçiriyor. O kadar korkuyorum ki ses tonu herşey değişiyor ağlama krizlerine giriyor. Ben karşımda biraz daha beni taşıyacak sert ilişkide onun sözünün geçtiği birini istiyorum. Evet kıskanç karışıyor yeri gelince tepkisini koyuyor ama azıcık yükselsem hemen kız gibi oluyor yalvarmalara başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bize erkekler ağlamaz diye öğtretildi ya yazık onlar da insan ve duyguları var bırakın ağlasınlar hissettiklerinde onları buz gibi duygusuz erkeklere dönüştürmeyin.Bence asıl sorun yalvarmaları hayatta hiçbir şey için kimseye yalvarmamalı insan bunu onlara söyleseniz açık açık brlki de sorgularlar bir bilemedimBen 25 sevgilim 27 yasinda ayni bu davranışlari sergiliyo cok sogudum artik 3 yillik bi iliskimiz var
kız gibi oluyor yalvarmalara başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Tabiki duygulu olsun oyle duvar gibi hissiz birini kim ister ama herseyin fazlasi abarti yeri gelince sağlam dik durabilmeyide bilmeli. Ben yokken de yasayabilmeli direk ölmeyi dusunmemeli kimse karsisinda gucsuz birini istemez..bazen cok sevilmekte yaramiyo galibaBize erkekler ağlamaz diye öğtretildi ya yazık onlar da insan ve duyguları var bırakın ağlasınlar hissettiklerinde onları buz gibi duygusuz erkeklere dönüştürmeyin.Bence asıl sorun yalvarmaları hayatta hiçbir şey için kimseye yalvarmamalı insan bunu onlara söyleseniz açık açık brlki de sorgularlar bir bilemedim
Canim daha cok gencsin niye bunu dert ediyorsun..zamana akisina birak..Merhaba ablalarım kardeslerim. Benim 2 yıllık bir iliskim var. Allahıma sükürler olsun birbirimizi cok seviyoruz. Hic ayrilmadik su zamana kadar. Beni cok alttan aliyor kaybetmekten cok korkuyor,bende onu aynı sekilde. Simdi beni lütfen yargılamadan cevap verin diyeceksiniz ki burda dert nerde. Dert şurda ki bazen o kadar çocuk oluyor ki. Ciddi birşey oturup konuşamazsnız. Ayrılmanın lafını ettiğimde veya kavga ettiğimizde krizler geçiriyor. O kadar korkuyorum ki ses tonu herşey değişiyor ağlama krizlerine giriyor. Ben karşımda biraz daha beni taşıyacak sert ilişkide onun sözünün geçtiği birini istiyorum. Evet kıskanç karışıyor yeri gelince tepkisini koyuyor ama azıcık yükselsem hemen kız gibi oluyor yalvarmalara başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?