Lütfen zaman ayırın ve okuyun

Haklisiniz kiz gibi derken yani hareket bakimindan hani biz kizlar ozellikle bu donemde hep birakma beni diye aglayan tarafiz ya. Bende sizin gibi dusunuyorum tesekkurler

19 ise cok normal
Agladigina bakma biraksan 2 gun sonra baskasina aşık olur
üstelik keşke dahada önceden bırakıp gitseymiş bunun nesine yandıysam artık vs ... diyede bilir şuandaki durumu onda sadece alışkanlık yapmış sanki vazgeçilmez sandıklarımız da böyle .işte ....yapmıştı,,,,

Ben 25 sevgilim 27 yasinda ayni bu davranışlari sergiliyo cok sogudum artik 3 yillik bi iliskimiz var

Aynen. Biz de gördük aglayanlari. Yarın da baskasi icin aglarlar.

19 yaşında beraber eğlenin ya, flört edin, gezin tozun gülün,saçmalayın. Bu yaşlarda bu kadar ağır takılmaya ne gerek var? 19 yaş zaten çocuk sayılır, hayat tecrübeniz yok, kişiliğinizin oturmasını geçtim, fiziksel olarak büyümeniz bile tamamlanmıyor. Okurken benim içim sıkılıyor böyle istekleri görünce, merak etme biraz daha büyüsün ağlamayı bırakır, bu sefer de sen biraz duygusallık istersin :)

Ağlaması yani sürekli olursa kızda da erkekte de itici olur. Bence bunu konuşabilirsiniz böyle yapmandan hic hoşlanmıyorum diye biraz açıksozlu olmakta fayda var ben hoşlanmadigim şeyi direkt söyluyorum sevgilime. Ise yariyor.

Sayko denilen saplantılı tip bu :/ seviyorsan bisey diyemem ama eğer aklında soru işaretleru varsa ayrıl bence.Hatta ayrılma onun senden ayrılmasını sağla.Sen ayrılırsan rahatsiz eder yine..seviyorsan ve ayrilmak istemiyorsanda ilişkini dikkatli yaşa,hiç bişekilde özel koz verme eline,ayrilik acısı ile kullanır çünkü tehdit eder..

Ben 25 sevgilim 27 yasinda ayni bu davranışlari sergiliyo cok sogudum artik 3 yillik bi iliskimiz var
Bize erkekler ağlamaz diye öğtretildi ya yazık onlar da insan ve duyguları var bırakın ağlasınlar hissettiklerinde onları buz gibi duygusuz erkeklere dönüştürmeyin.Bence asıl sorun yalvarmaları hayatta hiçbir şey için kimseye yalvarmamalı insan bunu onlara söyleseniz açık açık brlki de sorgularlar bir bilemedim

sadece kaybetmeye korkyor ve senı sevıyr bence bunlar zamanla degısecektr yanı evlılık dusunuyrsan hayat zrlugu ve gecınme derdı ıstune bınınce bı mruk gıbı davranacak ve sen bu gunlerını arayacaksın ama ıkı ay ıcın bunları dusunmek azıcık mantıksız daha yasında 19 yanı

Cnm kesinlikle takma bence ben esimle cikmaya basladigimda sizin yasindaydik esimde senin anlatigin tipdendi ayrilmayi bende dusundugum olurdu bazen yasindan dolayi oldunu dusunuyorum ve tabi cok sevdigi icin 4 yil sonra evlendik zamanla deisti simdi ben aglamasini istesem bile aglayamiyo 2 yildir evliyiz ve hep sukrediyorum iyiki evlenmisim die.sert erkek mis maco erkekmis boswer bunlari oyle tiplerle kimse mutlu olamaz evlendiginde.

Tabiki duygulu olsun oyle duvar gibi hissiz birini kim ister ama herseyin fazlasi abarti yeri gelince sağlam dik durabilmeyide bilmeli. Ben yokken de yasayabilmeli direk ölmeyi dusunmemeli kimse karsisinda gucsuz birini istemez..bazen cok sevilmekte yaramiyo galiba

Canim daha cok gencsin niye bunu dert ediyorsun..zamana akisina birak..

Nazli erkekle ugrasmak zor
Bence uyumlu değilsiniz
Ayrilik lafini da iliskide kullanmayi doğru bulmuyorum lafi gectiyse ayril.kurtul boyle gelgitler iliskiyi cıvıtmaktan baska bir şeye yaramaz

Ee ağlasın ne var ? Sizi kaybetmek istemiyor işte.
Umursamasa bu kez de ''ya sevgilim hiç umursamıyor beni.s.s'' diye konu açarsınız.
Ne istediğinize karar verin.
Ayrıca kız gibi ne demek ya ?

Haklısın çok itici!!bende istemezdim değil 19 insan 40 yaşında bile böylesine tahammül edemez belki askere gidince olgunlaşır sabret, geçmezse o zaman ciddi bir adım at....

ne demek istediğimi açıkladım o dersi önce yargılamadan önce kendine ver! Kız gibi ağlıyor mu dedim kız gibi salak mı dedim ben de bir kızım ne saçmalıyorsun sen. Ben elimde bu pankartı tutarak yürüdüm! Bana mı öğretiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…