• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen zaman ayırın ve okuyun

Aysesevil22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
9
1
1
28
Merhaba ablalarım kardeslerim. Benim 2 yıllık bir iliskim var. Allahıma sükürler olsun birbirimizi cok seviyoruz. Hic ayrilmadik su zamana kadar. Beni cok alttan aliyor kaybetmekten cok korkuyor,bende onu aynı sekilde. Simdi beni lütfen yargılamadan cevap verin diyeceksiniz ki burda dert nerde. Dert şurda ki bazen o kadar çocuk oluyor ki. Ciddi birşey oturup konuşamazsnız. Ayrılmanın lafını ettiğimde veya kavga ettiğimizde krizler geçiriyor. O kadar korkuyorum ki ses tonu herşey değişiyor ağlama krizlerine giriyor. Ben karşımda biraz daha beni taşıyacak sert ilişkide onun sözünün geçtiği birini istiyorum. Evet kıskanç karışıyor yeri gelince tepkisini koyuyor ama azıcık yükselsem hemen kız gibi oluyor yalvarmalara başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bu adamı bu haliyle isteyip istemediğine kara vermelisin. Zira huyu karakteri böyle şekillenmiş demek ki yıllar yılı ,isterse biraz törpülemeye çabalar belki ama ben böyle şeylerin değişeceğine inanmam

of çok maço erkek soğutur ama böylesi de bir değişik ya. açıkça söyleseniz ilişkide bir ağırlığın olsun bu tavırlarından hoşlanmıyorum diye?

2 aylık bir ilişkiye sağlam denemez. 2 ayda kimse kimseyi tanıyamaz. Azıcık zaman daha geçsin zaten herşeyi kendiniz daha net gorursunuz.

Büyük konuşmak istemem ama öyle birşey söz konusu değil. Ayrıldığımda bırakır bir süre sonra ama mahvolur benim yüreğim el vermez yani öyle saplantılık yapmaz asla gururludur

ah bir erkek yanıma gelse ah kısa birşey giysem ondan maçosu yok ama böyle araya beni kaybetme girdi mi süt dökmüş kedi

Zamanla büyürsünüz.
Ama karakteri öyleyse geçmiş olsun.

Hayatının bütün noktalarında böyle çocuk gibi davranacak.
Ağlamak ve yalvarmak merhamet göstergesi midir tartışılır.
A Aysesevil22

Hayır ne istiyorsun onu anlamadim seni baska bir durum olduğunda kiskanmasi gereken yerde kiskaniyor ve seni sevdiği icin kaybetmek istemedigi icin süt dökmüş kedi oluyor ne istiyorsun yani yürü git kizim madem ayrilmak istiyorsun ayrilalim diyen bir adam mi istiyorsun sana deger vermeyen bir esya muamelesi yapan senden her an vazgeçebilecek umursamaz birini mi istiyorsun? Anlamadım

ah bir erkek yanıma gelse ah kısa birşey giysem ondan maçosu yok ama böyle araya beni kaybetme girdi mi süt dökmüş kedi

Işte neden ayrılık kelimesini kullanıyorsun madem her şey çok iyi.

Sizi kaybetmek istememesi güzel, ağlaması da güzel.

Kız gibi ne yahu, sadece kadınlara mi özgü ağlamak. Ben ağlayabilen erkeği çok severim.

Bu arada bu hep öyle gitmez. Bir gun arkasına bakmadan tamam der. Daha çok küçük.

Back