Rüya Yorumları lütfen yorumlarmısınız

crameren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
230
17
44
arkadaşlar ir oğlum var 6 yaşında,bundan 3 ay öncede 6 aylık hamileyken erken doğumla kızımı kaybettim,kızımın yüzünü hiçgörmedim.bununla ilgili hiç rüya görmedim.
dün gece rüyamda bir bebek gürdüm,oğlumun küçük ve daha kumral haliydi,sıkı sıkı kundaklanmış ve güzel bir ifadeyle bana bakıyordu,onu sürekli emzirmeye çalışıyordum,göğsümü tutamıyordu bir türlü,sütümde sızıntıyla çok az geliyordu,kundak ööle sıkıydıki elini vücüdunu cinsiyetini hiç görmedim,öyle emzirmeye çalışırkenuyandım,uyandığımda içimde bir huzur vardı.
arkadaşlar yorumlarmısınız,kaybettiğim bebeğimimi gördüm sizce ?

öncelikle başınız sagolsun.Allah yardımcınız olsun.evet o bebeginizi görmüşünüz.size huzur vererek yardımmcı olmaya çalışıyor.emziremeyişiniz rüyanızda.onu özlemenize yorumlanıyor.onu çok özlüyorsunuz hasretle anıyorsunuz.oda size şefaatçi olacaktır.

öncelikle başınız sagolsun.Allah yardımcınız olsun.evet o bebeginizi görmüşünüz.size huzur vererek yardımmcı olmaya çalışıyor.emziremeyişiniz rüyanızda.onu özlemenize yorumlanıyor.onu çok özlüyorsunuz hasretle anıyorsunuz.oda size şefaatçi olacaktır.

çok teşekkür ederim ilginiz için.

X