Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yardıma ihtiyacım var :(


haklısınız ama biz zaten normalde prezarvatif kullanıyoruz buna ragmen dogum kontrol hapı almama gerek yok diye düşündüm ve sadece 3 aydır cinsel hayatım var ve ilk defa bu iki ilişkide korunmasız birlikte olduk.onda da dedigim gibi eşim bir şey olmayacagını söyledi.zaten biraz araştırdıktan sonra korunmasız birlikte olmuyorum,inşallah bu ay adetimi olurum da bir daha böyle stres yaşamam
 
aslında benim tepkim genel yani senin örneğinden genele yni sonuçta herkesin bi bildii var çünkü problemli evliliği olupta 3 5 çocuk ypnlara yni sen zatem düşünmüyormuşsunhyrlısı olsun hkknda inş.
 
hayat işte kimimiz cocuk için ugrasıyoruz kimimiz olmasın diye dua ediyoruz.Allah herkese gönlündekini ve hakkında hayırlısını versin.Saolun kızlar cvplar için inşallah degilimdir şimdi bu ayki adetimi bekleyecegim sanırım en mantıklısı bu
 

Evliliğin sorunsuz bile olsa bebek istemiyor olabilirsin. Veya evli de olmayabilirsin. Benim şu an olsa kürtaj düşünebilirim. Çnükü hiç bakacak durumda değilim manevi olarak. 3 aylık evlisin sorun var. Üzüldüm böyle düşüncelerde olmana.

Bu ayki adetine fazla odaklanma derim. Stresten gecikir iyice.
 

haklısın canım her şey insanlar için,manevi ve maddi olarak da hazırlıklı olmak gerekiyor.Aslında eşimi cok seviyorum,sevmesem evlenmezdim zaten,sorun şu ki eşim çok uzun yıllar ABD de yaşamış ve o dönemlerden kalma rahat bir yaşam tarzı anlayışı var,ve dedigim gibi benden önceki hayatı hep bu rahat yaşam tarzı üzerine kuruluymuş.Sayısını hatırlamadıgı kadınla birlikte olmuş ve bazen bunların ona cok normal geldgiini görüyorum.Alkole karşı zaafı vardır ve sarhoşken ne yaptıgını genelde bilmez.İşim geregi bnm şehirdışına cıktıgım oluyor ve içti mi diye hep aklım onda kalıyor.Bundan dolayı korkuyorum bu ara bazı haraketleri var telefonunu hep ortada bırakan adam wc ye bile giderken yanında götürüyor,evde telini sürekli sessize alıyor vs.Bu yüzden gözlemliyorum ve hamile kalmak istemiyorum
 

inşaallah senin sorunların bi hayra kavuşur ne olduğunu bilmiyorum ama umarım aşılabilir şeylerdir Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :) Mutlu ol inşaallah
 

Benimki de yanımda değil yurtdışında çalışıyor şu an. Bu ihtimalleri düşünmemek en doğrusu. Ben düşünürsem işi içinden çıkamıyorum. Alkollü olur, arkadaşları gaza getirir, zaten kaç ay sevişmemiş adam özlemiştir. Hep kafam bunlarla dolu. Ama yok düşünmemek en mantıklısı diyorum.. :)

Sen de yoktan sebep üretme o nedenle. Canını sıkma. Ama seni şüphelendiren şeyler varsa takipte ol. Doğum control hapına başla derim artık :)
 

haklısın canım ama benim eşimin önceki hayatından kalma bazı zaafları var onları aşamadı gibi geliyor,ondan evham yapıyorum.sen de düşünme canım cidden pozitif düşünmek önemli sanırım ben şu anda hamile olmadıgım konusunda pozitif düşünmek istiyorum :) doğum kontrole başlamak en mantıklısı inşallah kazasız belasız bu ayı atlatırsam :)
 
,


canım sana cevap yazdığım gün çok stresliydim çünkü kaazayla ben de hamile kaldğımı düşünüyordum yani eşim frenlemedi kendini :) ama bir seferden birşey olmadı (hiç olmayacağı anlamına gelmez tabi) yine de dikkat etmek gerek:)
 
bende 5aydır evliyim. eşim ve bende çocuk istemiyoruz hiç .. 2ay korunmadım eşim korundu ama ben yinede korktum çocuk olacak diye yine ben korunmaya başladım.korunmadığım 60günün her günü tedirgindim hep bi şüphe içindeydim çünkü bazen geri çekilme bazende pre.kullandık. pre. kullanırken çok korkmadım geri çekilmede olduğu gibi.çünkü zevk suyundada sperm varmış ve hamileliğe çok müsait elverişli daha hareketli spermlermiş..ben bunları okuyunca adet günüme kadar hop oturup hop kalktım :) ama neyseki adet oldum ve gittim mesigyna yaptırdım şuanda rahatım :) sende istemiyorsan korun derim. erkeğin korunmamasının bencillik olduğunu söylerler.ama öyle birşey yok.. kadın eşine güveniyor ama yinede korkuyorsa(kendinden kaynaklı) kadın korunmalı.. sende hamile değilsindir.korkma. adet gördüğün ilk günü koşş sağlık ocağına :)
 

canım cok saol...Aslında bu ay ilginç bir adet yaşadım ama sanırım adetti yani sanırım hamile degilim bide gene de kan testi yaptırayım diorum.Normalden az kanamam oldu renk bordo olurdu her zaman bu sefer daha acık kırmızı pembe şekilde sancı olurdu ama yok :) kadın olmak cok zor bir şey her şeyin stresini biz yaşıoruz :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…