• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yardıma ihtiyacım var :(

sosyopot

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
27
1
6
34
Ankara
Kızlar merhaba.Benim sizlere danışmak istedigim bir şey var,eğer biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim.Bazı nedenlerden dolayı hamile kalmamam gerekiyor.Eşimle ayın 3 ve 7 sinda korunmasız ilişkiye girdik,içe boşalma olmadı geri çekildi.Ama sonrasında bende hafif kanamalar başladı,kanama da demeyim lekelenme şeklinde.Daha cok açık pembe ve kırmızı kan geliyor,adet gibi yoğun değil.Adet sancısı gibi sancılarım da var.Ayın 8 inde hastanede baktırdım,kan idrar testi yapıldı,ultrasondan bakıldı bir şey yok.Ama benim merak ettigim bu üstüne görme olabilir mi cünkü geri çekilme yöntemiyle de hamile kalındıgını okudum.Bir ikincisi kanda gebelik ne kdr amanda cıkıyor?Cünkü 7sindek aldıysam hemn ertesi günü gitim ve cıkmaz diye düşünüyorum.Adetim 25 indeydi bu arada,inşallah degilimdir gerçekten kalmamam lazım cünkü :(

bir de bu kdr yerleşme kanaması görecek kadar bir durum olsa herhalde idrar kan ya da ultrasonun birinden çıkardı diyorum ama gene de çok korkuyorum,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

3- 7 sı ılıskıye gırdınız ertesı gun hem kanda hem ıdrarda mı baktırdın ? zaten ozaman cıkmaması mumkun degıl bırde tarıhlerını yazarken aralık mı ocak mı onuda dersen daha kolay cevaplanır sımdı bu ayın 25 de mı adet olman lazım yoksa gectıgımız ay mı?

geçen ayın 25inde adet olmuştum 30unda bitmişti. ocak 3 ve 7 sinde ilişkiye girdik.Ocak 4 ü gibi zaten hafif kanlı akıntılarım oluyordu belki çok zorlamış,tahriiş vs olmuş olabilir diye düşündüm.7sinde tekrar birlikte olduk,ama içe boşalma yok hiçbirinde de.ertesi gün tekrar kanlı akıntı görmeye başladım.8 inde hastaneye gittim,idrar kan tahlillerimde bir şey cıkmadı,ultrasondan bakıldı bir şey cıkmadı.Bu ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor(inşallah olurum).Bir doku alıp tahlile gönderdiler 1 hafta sonra tekrar gidecegim.

geçen ayın 25inde adet olmuştum 30unda bitmişti. ocak 3 ve 7 sinde ilişkiye girdik.Ocak 4 ü gibi zaten hafif kanlı akıntılarım oluyordu belki çok zorlamış,tahriiş vs olmuş olabilir diye düşündüm.7sinde tekrar birlikte olduk,ama içe boşalma yok hiçbirinde de.ertesi gün tekrar kanlı akıntı görmeye başladım.8 inde hastaneye gittim,idrar kan tahlillerimde bir şey cıkmadı,ultrasondan bakıldı bir şey cıkmadı.Bu ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor(inşallah olurum).Bir doku alıp tahlile gönderdiler 1 hafta sonra tekrar gidecegim.

sımdı anladım :) eger dedıgın gıbı 7 sınde ılıskı olmussa en son ve ertesı gunu kanda vs bakıldıysa mumkun degıl gorulmesı ıcın bır gebelıgın kanda bellı olması ıcın adet tarıhını ya gecırmıs olman lazım yada o gunler arasında baktırınca anlarsın ıdrarda ozellıkle adetını 15 gun gecmelıdır yoksa aslaaaa dedıgın tarıhlerde bellı olmaz. pekı parca nıye alındı ? smear testı olmasın o?

Benim evliligim biraz sorunlu her an her şey olabilir o yüzden hamile kalmak istemiyorum.ben de babasız büyüdüm ve çekirdek olmayan bir ailede çocuk olmak cok zor,o yüzden hamile kalmak istemiyorum.Lütfen bana dua edin kızlar.Ben sadece şunu merak ettim ocak 3 ve 7si bu ikisinden birinde hamile kalmış olsam,ocak 8 inde yapılan kan testinde çıkar mıydı?Yoksa en az 1 hafta ya da 15 gün ya da bir adet dönemi vs mi geçmesi lazım,yoksa kanda hemen cıkıyor mu,ya da bu yerleşme kanamaları hemen rahme düştükten bir kaç gün sonra başlar mı?

sımdı anladım :) eger dedıgın gıbı 7 sınde ılıskı olmussa en son ve ertesı gunu kanda vs bakıldıysa mumkun degıl gorulmesı ıcın bır gebelıgın kanda bellı olması ıcın adet tarıhını ya gecırmıs olman lazım yada o gunler arasında baktırınca anlarsın ıdrarda ozellıkle adetını 15 gun gecmelıdır yoksa aslaaaa dedıgın tarıhlerde bellı olmaz. pekı parca nıye alındı ? smear testı olmasın o?

Of inşallah degilimdir o zaman çünkü tam yumurtlama dönemim ve ilk kez korunmasız birlkte olduk,geri çekilme yönteminde de öyle bir ihtimal olabiliyormuş.Evet canım bu arada smear testiymiş,kanama neden var kanser vs olabilr mi ona bakacaklarmış.
Peki bu üstüne görme rahime düştükten ne kdr sonra yaşanır acaba?Böyle hemen iki gün içinde olabilir mi kızlar ?

Benim evliligim biraz sorunlu her an her şey olabilir o yüzden hamile kalmak istemiyorum.ben de babasız büyüdüm ve çekirdek olmayan bir ailede çocuk olmak cok zor,o yüzden hamile kalmak istemiyorum.Lütfen bana dua edin kızlar.Ben sadece şunu merak ettim ocak 3 ve 7si bu ikisinden birinde hamile kalmış olsam,ocak 8 inde yapılan kan testinde çıkar mıydı?Yoksa en az 1 hafta ya da 15 gün ya da bir adet dönemi vs mi geçmesi lazım,yoksa kanda hemen cıkıyor mu,ya da bu yerleşme kanamaları hemen rahme düştükten bir kaç gün sonra başlar mı?

Canım merhaba Hamile kalmazsın diye düşünüyorum Çünkü kan testinde çıkıyor
Bu arada benimmde evliliğim sürekli sorunluydu 2,5 senelik evliyim ama hiç bitmedi sürekli bi sorun ama ben çok çocuk istediğim için denemeye karar verdik 5 ay denedik olmadı sonra doktora gittim öğrendim ki yumurta rezervim hızla tükeniyormuş acil tedavi olmam gerekiyormuş şu an tedavi görüyorum
ve eşimle daha önce yapmadığımız için bebek istemediğimiz için çok pişmanız inan
Ama hayatını ne yaşadığını bilmyorum tabi kii ama yine de çok iyi düşün

Of inşallah degilimdir o zaman çünkü tam yumurtlama dönemim ve ilk kez korunmasız birlkte olduk,geri çekilme yönteminde de öyle bir ihtimal olabiliyormuş.Evet canım bu arada smear testiymiş,kanama neden var kanser vs olabilr mi ona bakacaklarmış.
Peki bu üstüne görme rahime düştükten ne kdr sonra yaşanır acaba?Böyle hemen iki gün içinde olabilir mi kızlar ?

ılıskıden 1 gun sonra bellı olmaz kanda canım bunun ıcın 22 sını bekle yada 21 gıbı kan testı yaptır o zaman bellı olur.... ha buarada neden korunmuyorsun ? ya hamıleysen ne olacak?

Canım merhaba Hamile kalmazsın diye düşünüyorum Çünkü kan testinde çıkıyor
Bu arada benimmde evliliğim sürekli sorunluydu 2,5 senelik evliyim ama hiç bitmedi sürekli bi sorun ama ben çok çocuk istediğim için denemeye karar verdik 5 ay denedik olmadı sonra doktora gittim öğrendim ki yumurta rezervim hızla tükeniyormuş acil tedavi olmam gerekiyormuş şu an tedavi görüyorum
ve eşimle daha önce yapmadığımız için bebek istemediğimiz için çok pişmanız inan
Ama hayatını ne yaşadığını bilmyorum tabi kii ama yine de çok iyi düşün

teşekkür ederim canım inşallah dedigin gibi degilimdir.Şuan için olması mutluluktan ziyade sorun getirecek gibi geliyor,bir masumun da hayatını mahvetmek istemiyorum.Ayrıca inşalah gönlündeki kısa zamanda kaderine de yansır.Bence denemekten vazgeçmeyin cünkü bir arkadaşımın 6-7 sene denedikten sonra doktor hiç ihtimal yok dedigi halde oldu.Tedavinin en kısa sürede sonuç vermesi dilegiyle.

evliliğiniz sorunlu ne olacağı belli değil ve siz üstelik de korunmasız bir şekilde ilişkiye giriyorsunuz,hem de 2 kere:53::53:
ne diyebilirim ki,sadece" umarım hamile değilsinizdir"....

ılıskıden 1 gun sonra bellı olmaz kanda canım bunun ıcın 22 sını bekle yada 21 gıbı kan testı yaptır o zaman bellı olur.... ha buarada neden korunmuyorsun ? ya hamıleysen ne olacak?

normalde prezarvatif ile korunuyorduk fakat o an için evde kalmamıştı.eşim de çok ısrarcıydı tahmin edeceginiz üzere.geri çekilme yöntemiyle bir şey olmayacagını söyledi.sonra bu kanamayı görünce biraz araştırdım olabiliyormuş.Bir daha korunmasız töbe,inşallah sorunsuz şu ayı adet görerek atlatırsam.bu arada bu tarz kanama yaşamalar normal mi sizce kızlar?27 yaşındayım ve 3 aylık evliyim

Senı korkutmak ıstemem ama arastırıp bılmen ıcın soyluyorum polip gıbı durumlarda yanı eger rahım agzında fln polıp varsa ılıskı sonrası kanamalar olabılıyormus leke seklınde,ayın 3 unde kalmıs olsan hamıle kanda mutlaka cıkardı ama 7 sınde kalmıs ve ertesı gun hemen baktırdıysan cıkmayabılır.Ama kan testlerı kesın sonuctur bence sabırlı olup beklemelısın belkı regl olursun,cok ozel degılse neden hamıle kalmamalısın?

evliliğiniz sorunlu ne olacağı belli değil ve siz üstelik de korunmasız bir şekilde ilişkiye giriyorsunuz,hem de 2 kere:53::53:
ne diyebilirim ki,sadece" umarım hamile değilsinizdir"....

malasef cinsel hayat toplumumuzda tabu oldugu için ve bnm de öncesinde cinsel deneyimlerim olmadıgı için eşimin geri çekilme yöntemiyle bir şey olmaz sözlerine inandım.daha öncesinde araştırmak aklıma gelmedi.

yok arkadasım ben onmu soyle bılıyorum kanda gebelık 3-4 gunlug bıle olsa bellı oluyormus soyle bırsey bchg dıye bırsey var ona bakıyorlar.ama ıdrarda kesın sonuc ıcın regl tarıhını gecmıs olman gerekıyor ama regl tarıhıne 2-3 gun kala test yapıp hamıle cıkan arkadaslarımda var yanı ;)

Senı korkutmak ıstemem ama arastırıp bılmen ıcın soyluyorum polip gıbı durumlarda yanı eger rahım agzında fln polıp varsa ılıskı sonrası kanamalar olabılıyormus leke seklınde,ayın 3 unde kalmıs olsan hamıle kanda mutlaka cıkardı ama 7 sınde kalmıs ve ertesı gun hemen baktırdıysan cıkmayabılır.Ama kan testlerı kesın sonuctur bence sabırlı olup beklemelısın belkı regl olursun,cok ozel degılse neden hamıle kalmamalısın?

Çünkü eşimin benden önce çok darmadagan bir hayatı vardı,önüne gelen herkesle birkte olan bir adamdı ve bu tarz bir yaşam tarzını seviyordu.Bana aşık oldu bir süre flirt edip evlendik,o hayatı bıraktıgını artık huzurlu bir hayat istedigini söyledi,ama şu anda bazı şüphlerim var,değiştigine inanmıştım ama sanıyorum huylu huyundan vazgeçmiyor.Bu şüpheleri aşmadan hamile kalmak istemiyorum cünkü aldatma gibi bir durumu varsa devam edemem.Ve çekirdek olmayan bir ailede cocuk yetiştirmek istemiyorum.Normalde akılsız bir kız degilimdir ama sanırım inanmak istedim.Benim bu kanamalarım 4ü gibi de vardı yani 7sinde bilrikte olmadan önce de vardı canım,3ünde kalmış olsam ayın 8 inde kanda çıkardı diyorsun yani.Ayrıca bu kanamalar hamilelikte cocuk rahime yerleşirken oluyormuş diye duydum ve o derece bir gebelik olsa herhalde cıkardı diyorum

ben 1.5 yıllık evliyim sadece geri çekilmeyle korunuyoruz şimdiye kadar hamilelik yok.çok az bi ihtimaldir bu şekilde hamilelik

YA ÇOK ÖZÜRR DİLERİM KUSURA BAKMA AMA YAAA madem ki evliliğinin ne olacağı belli değil vs. yaa dogum kontrol hapı alıp eşinizden gizli kullanınn şüphe vs. varsa gözünüüzü seviyim erkeklerin çogu dogum kontrolü önemsemiyorlaR olan kadına ve çocuga oluyor şimdi nie bu stresi yaşayasın ki arkadaş yıl olmuş 2014 geri çekilme vs. garantici olun biraz tabi herşey nasip kısmet ama sen ipini sağlama bağla sonra allaha tevekkület yaaa

Çünkü eşimin benden önce çok darmadagan bir hayatı vardı,önüne gelen herkesle birkte olan bir adamdı ve bu tarz bir yaşam tarzını seviyordu.Bana aşık oldu bir süre flirt edip evlendik,o hayatı bıraktıgını artık huzurlu bir hayat istedigini söyledi,ama şu anda bazı şüphlerim var,değiştigine inanmıştım ama sanıyorum huylu huyundan vazgeçmiyor.Bu şüpheleri aşmadan hamile kalmak istemiyorum cünkü aldatma gibi bir durumu varsa devam edemem.Ve çekirdek olmayan bir ailede cocuk yetiştirmek istemiyorum.Normalde akılsız bir kız degilimdir ama sanırım inanmak istedim.Benim bu kanamalarım 4ü gibi de vardı yani 7sinde bilrikte olmadan önce de vardı canım,3ünde kalmış olsam ayın 8 inde kanda çıkardı diyorsun yani.Ayrıca bu kanamalar hamilelikte cocuk rahime yerleşirken oluyormuş diye duydum ve o derece bir gebelik olsa herhalde cıkardı diyorum

anladım ıns sadece senın suphelerındır yoktur oyle seyler..ılıskıden sonra lekelenme gıbı kanamaların oluyo dıye anladım ben ama 3 unde kalmıs olsan 8 ınde bellı olurdu kanda ama 7 sınde ılıskıye gırıp 8 ınde bellı olmaz bunun ıcın beklemen gerekıyor bence regl zamanını bekle ama o kanamaların sebebınıde ıhmal etme,yerlesme kanaması pembemsı bı kan olur dıye bılıyorum arkadasım

ben 1.5 yıllık evliyim sadece geri çekilmeyle korunuyoruz şimdiye kadar hamilelik yok.çok az bi ihtimaldir bu şekilde hamilelik

saol arkadaşım içimi rahatlattın deli gibi stres oldum ve işime gücüme konsantre olamıyorum bunu düşünmekten.eşimin dedigim gibi daha önceden cok deneyimi olmuş genelde hep geri cekilme yöntemini kullanmış ve bir şey olmamış.Bnm daha önce hiç olmadı eşim ilk bilmiyorum diye beni kandırıyor sanıyordum ben de.

Back