• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorumları bekliyorum

mor_bulut

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
413
257
23
38
Arkadaşlar iyi geceler.benim bugün adet olmam gerekiyordu bir kaç gün elbet gecikebilir.ancak bjndan bir hafta kadar evvel kahverengi bir tonda akıntı oldu azcık geçti.bugün de azcık yine aynısı oldu geçti.Hiç böyle olmamıştı.9 aydır antidepresan alıyorum.bu arada 10 gündür kasık batması göğüs şişmesi her belirfi var ama hep bunlar olmustu.bu akıntı neden oldu napmalıyım bilemedim.

Arkadaşlar iyi geceler.benim bugün adet olmam gerekiyordu bir kaç gün elbet gecikebilir.ancak bjndan bir hafta kadar evvel kahverengi bir tonda akıntı oldu azcık geçti.bugün de azcık yine aynısı oldu geçti.Hiç böyle olmamıştı.9 aydır antidepresan alıyorum.bu arada 10 gündür kasık batması göğüs şişmesi her belirfi var ama hep bunlar olmustu.bu akıntı neden oldu napmalıyım bilemedim.
Canım en azından bi idrar testi yapsan da ona göre yorumlasak bu şekil bilemeyiz belki kist oluşmuş da olabilir ama hamile olma ihtimalin de var sonuçta

Canım en azından bi idrar testi yapsan da ona göre yorumlasak bu şekil bilemeyiz belki kist oluşmuş da olabilir ama hamile olma ihtimalin de var sonuçta
Test yapınca hep negatif çıktı bugüne kadar yarın yapacağım bu kez yapmıyım sabreeeyim demiştim çok sağol

Test yapınca hep negatif çıktı bugüne kadar yarın yapacağım bu kez yapmıyım sabreeeyim demiştim çok sağol
Korkunun ecele faydası yok yap gitsin bende tecrübeliyim yıllardır negatifi görmeye :( inşallah hamilesindir canım değilsende üzülme elbet yaradan bize de anneliği tattırır

[QUOTE="Pembepanterr, post: unun ecele faydası yok yap gitsin bende tecrübeliyim yıllardır negatifi görmeye :KK43: inşallah hamilesindir canım değilsende üzülme elbet yaradan bize de anneliği tattırır[/QUOTE]

Arkadaşlar yaptım test tek çubuk çıktı azar azar kahverengi geliyor aşırı bir ağrım var fotosunu çekmeme gerek yoktu çünkü silik bile değil

Back