H Hlise Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 30 4 1 31 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlise #1 Adetime 1 hafta var ama sanko adet olacak gibi belim karinim sancilaniyorum gecen ay adetim 6 gun gecti ama gece hasta oldum
Adetime 1 hafta var ama sanko adet olacak gibi belim karinim sancilaniyorum gecen ay adetim 6 gun gecti ama gece hasta oldum
Kar perisi SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM... Kayıtlı Üye 2 Kasım 2019 2.512 7.519 78 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlise #2 Ayy aynısı bende de var benim de bat a 6 gün kaldı Bi de bu gün sol kasığımda kaşıntı başladı inşallah gebeyizdir ❤
Ayy aynısı bende de var benim de bat a 6 gün kaldı Bi de bu gün sol kasığımda kaşıntı başladı inşallah gebeyizdir ❤
xXx1PrensAnnesixXx Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2019 395 313 53 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlise #3 Belirtiler bende de var son 3 gün kaldı
H Hlise Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 30 4 1 31 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlise #4 Kar perisi .!.: Ayy aynısı bende de var benim de bat a 6 gün kaldı Bi de bu gün sol kasığımda kaşıntı başladı inşallah gebeyizdir ❤ Genişletmek için tıkla... Isallah cnm ya bende istiyorum gecen ay 6 gun gecti hastalandim umutlanmak istemiyoru. Da
Kar perisi .!.: Ayy aynısı bende de var benim de bat a 6 gün kaldı Bi de bu gün sol kasığımda kaşıntı başladı inşallah gebeyizdir ❤ Genişletmek için tıkla... Isallah cnm ya bende istiyorum gecen ay 6 gun gecti hastalandim umutlanmak istemiyoru. Da
Kar perisi SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM... Kayıtlı Üye 2 Kasım 2019 2.512 7.519 78 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlise #5 Hlise .!.: Isallah cnm ya bende istiyorum gecen ay 6 gun gecti hastalandim umutlanmak istemiyoru. Da Genişletmek için tıkla... 10 gün bekleyelim canım bazı nedenlerden dolayı gecikebiliyor çok takma kafana inan düşündükçe de gecikiyor adet
Hlise .!.: Isallah cnm ya bende istiyorum gecen ay 6 gun gecti hastalandim umutlanmak istemiyoru. Da Genişletmek için tıkla... 10 gün bekleyelim canım bazı nedenlerden dolayı gecikebiliyor çok takma kafana inan düşündükçe de gecikiyor adet