lütfen yorum yapın Gebelik testinde 2 gün sonra pozitif

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Adetime 2 gün var daha ama evde var diye dayanamayıp gebelik testi yaptım 10 dakika sonra sonuç negatif çöpe attım ve 2 gün sonra çöpleri atarken nedendir bilmem alıp tekrar baktım ve silik bir şekilde ikinci çizgi vardı sizce ciddiye almalımıyım ?

Testlerde 10-15 dakika sonrasını bile dikkate almayın diyor. 2 gün geçmiş. İsterseniz yeni bir test yapın ama eski testi dikkate almayın.

O buharlaşma çizgisi canım bendede çıkıyo hep hemde kırmızı net çıkıyo 1 saat sonra olusuyo yani ilk 15 dk önemli varsa çıkardı zaten

10 dakikadan sonrası geçersiz o testler adetin geçerse tekrar yap canım gönlünün dilediğini versin Allah

Ciddiye alma canim

Teşekkür ederim cvplarınız için bende ilk 15 dakka diye biliyorum ama insan evet hamilesin kelimesini duymak istiyor sanırım

Teşekkür ederim cvplarınız için bende ilk 15 dakka diye biliyorum ama insan evet hamilesin kelimesini duymak istiyor sanırım

Adetiniz gecikti mi? 2 gün içinde hala gecikmiş durumdaysa bir daha tekrarlayın bence.
O çizgi insana cidden önemli geliyor ama 2 kere o çizgiyi görüp kimyasal gebelik yüzünden düşük yapmış bir olarak Allah hayırlısını versin. O çizgi bile hamilesin demek olmayabiliyor.

bende de adetime 4 gun kala hic gorunmuyordu,testi yaptiktan 3 saat sonra bir baktim silik te olsa bir cizgi
insallah sen de hamilesindir,Allah kimsenin kucagini bos birakmasin..

Takiplerime göre bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım İşten çıkar çıkmaz bi test daha yapıcam teşekkür ederim

bende de adetime 4 gun kala hic gorunmuyordu,testi yaptiktan 3 saat sonra bir baktim silik te olsa bir cizgi
Amin inşallah

adet olmazsan test yap bence tekrar :) hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…