How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lütfen yorum yapın Gebelik testinde 2 gün sonra pozitif

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Adetime 2 gün var daha ama evde var diye dayanamayıp gebelik testi yaptım 10 dakika sonra sonuç negatif çöpe attım ve 2 gün sonra çöpleri atarken nedendir bilmem alıp tekrar baktım ve silik bir şekilde ikinci çizgi vardı sizce ciddiye almalımıyım ?

Testlerde 10-15 dakika sonrasını bile dikkate almayın diyor. 2 gün geçmiş. İsterseniz yeni bir test yapın ama eski testi dikkate almayın.

Adetime 2 gün var daha ama evde var diye dayanamayıp gebelik testi yaptım 10 dakika sonra sonuç negatif çöpe attım ve 2 gün sonra çöpleri atarken nedendir bilmem alıp tekrar baktım ve silik bir şekilde ikinci çizgi vardı sizce ciddiye almalımıyım ?

O buharlaşma çizgisi canım bendede çıkıyo hep hemde kırmızı net çıkıyo 1 saat sonra olusuyo yani ilk 15 dk önemli varsa çıkardı zaten

10 dakikadan sonrası geçersiz o testler adetin geçerse tekrar yap canım gönlünün dilediğini versin Allah

Ciddiye alma canim

Teşekkür ederim cvplarınız için bende ilk 15 dakka diye biliyorum ama insan evet hamilesin kelimesini duymak istiyor sanırım ☹️

Teşekkür ederim cvplarınız için bende ilk 15 dakka diye biliyorum ama insan evet hamilesin kelimesini duymak istiyor sanırım ☹️

Adetiniz gecikti mi? 2 gün içinde hala gecikmiş durumdaysa bir daha tekrarlayın bence.
O çizgi insana cidden önemli geliyor ama 2 kere o çizgiyi görüp kimyasal gebelik yüzünden düşük yapmış bir olarak Allah hayırlısını versin. O çizgi bile hamilesin demek olmayabiliyor. :KK42:

bende de adetime 4 gun kala hic gorunmuyordu,testi yaptiktan 3 saat sonra bir baktim silik te olsa bir cizgi:KK200:
insallah sen de hamilesindir,Allah kimsenin kucagini bos birakmasin..

Adetiniz gecikti mi? 2 gün içinde hala gecikmiş durumdaysa bir daha tekrarlayın bence.
O çizgi insana cidden önemli geliyor ama 2 kere o çizgiyi görüp kimyasal gebelik yüzünden düşük yapmış bir olarak Allah hayırlısını versin. O çizgi bile hamilesin demek olmayabiliyor. :KK42:
Takiplerime göre bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım İşten çıkar çıkmaz bi test daha yapıcam teşekkür ederim

bende de adetime 4 gun kala hic gorunmuyordu,testi yaptiktan 3 saat sonra bir baktim silik te olsa bir cizgi:KK200:
Amin inşallah

adet olmazsan test yap bence tekrar :) hayirlisi olsun canim

Back