evet işte tutamadım kendimi arasam mı bilemiyorum.annenizin dönecegini bile bile niye karisiyorsunuz siz kötü oldunuz ...ben abimle annem arasina girerdim ..kavgada annemi tutardim sonra baktim ikisi iyi olurdu ben kötu hic karismiyorum artik
annemi öyle görünce kendimi tutamadım.evet işte annem ayda 1 kez gelip bizi de üzüyor. madem boşanmayacaksın o suratla gelme yüzün iyileşince gel.sen bir evlat olarak bir çok söz söyleyebilirsin ama bırak babanı kimseye küfredemezsin. annen kesinlikle idareyi bilmiyor. madem boşanmayacak, madem isnat ettiği suçların aslı astarı kesin değil ne diye gelip bir kadın var şüphesini sizinle paylaşıyor ve ne diye gelip yediği dayağı size anlatıyor.
annenin gazına gelmişsiniz orası kesin. (babanın şiddetini mazur görmüyorum son derece haksız sadece annen bir harekette bulunmayacaksa gelip neden size anlatıyor. senin küfrün de seni haklıyken haksız konuma düşürmüş orası net)
aranızı düzeltmek de annene düşer..
Haklisin.annemi öyle görünce kendimi tutamadım.evet işte annem ayda 1 kez gelip bizi de üzüyor. madem boşanmayacaksın o suratla gelme yüzün iyileşince gel.
böyle babaya ne denir ki? git yat dedim kimle istersen. ama evet anneme de çok kızgınım neden geldi o zaman? bir de üzülmeyin neşeli olun diyor. o zaten arama dedi ben kendimi tutamadım ama gelme o zamanBabama öyle küfür etsem sittin sene konuşmazdı benimle. Anneniz gaza getirmiş baya. Madem ayrılmayacak size gelipte bunları söylemesin madem. Tabi aile içinde böyle küfürleşmeniz normalse babanızlada barışırsınız herhalde. Ama bidaha gaza gelmezsiniz diye düşünüyorum.
Kendimden biliyorum. Bin kötü de olsa babanın olması hiç olmamasından iyidir. Küfür bizim ailede kullanılmadığı için bana garip gelir. Sizde problem babanızda değil tamamen annenizde zaten. Hem boşanmıyor hemde sizi babanızın üstüne salıyor.böyle babaya ne denir ki? git yat dedim kimle istersen. ama evet anneme de çok kızgınım neden geldi o zaman? bir de üzülmeyin neşeli olun diyor. o zaten arama dedi ben kendimi tutamadım ama gelme o zaman
annem çok pasif değildir aslında evi o yönetir. babam alkolden böyle oluyor onun dışında babam güçsüz, annem daha güçlüdür. o yüzden bize de abartmayın dedi ama ben tutamadım kendimi. olayın üstünden 4 gün geçti aramasam mı dedin?Senin durumunda olsam aynı şeyi yapardım. Annemi o hakde gördüğüm an arar ağzıma geleni sayardım.
Bence arama ararsan hiç bir sözünü dikkate almaz.
Bir süre sonra zaten barışacaksınız.
Annen çok pasif bir kadın ona çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?