lütfen yorum yapın arkadaşlar

berfin93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
136
31
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım.ailemden başka bir şehirde yaşıyorum burada çalışıyorum.babam çok ezilerek büyümüş, ailesi tarafından küçümsenerek büyümüş biri.asker olmuş, bu sebeple biraz saygı görmeye başlamış.annemi de bizi de çok sever ve duygusal biri.ama alkol bağımlısı.çocukken bir kaç kez annemi dövdüğüne şahit olduk.sonradan pişman oluyordu ama 3 kez oldu bu. biz liseden sonra üniversite için evden ayrıldık kardeşlerimle.ben tek yaşıyordum, ablam da geldi.burada kendimiz yaşıyorduk.geçen ay annem babamın hayatında bir kadın olduğundan şüphelendiğini söyledi geldi ağladı.ama biz boşan dediğimizde ikna olmadı.(bu arada ekonomik özgürlüğümüz var ben iyi kazanıyorum, yani anneme bakabilirim)bu ay geldi gözü mosmor.içkiden yaptı dedi sizden utanıyor bildiğinizi belli etmeyin çok pişman oldu dedi.bu doğru, ağlamıştır, pişman olmuştur, babamın o ezik pişman hallerini bilirim.ama ben kendimi tutamayıp telefonda saydırdım:artık biz yokuz git hangi orospuyla yatarsan yat şerefsizsin dedim. şimdi benimle konuşmuyor. bir daha beni aramasın demiş eve de gelmesin diyor. annem boşanmayacak çünkü sonradan pişman olan aslında çok ezik biri var karşısında ama ben ne yapayım şimdi? ablam diyor annem boşanmadıktan sonra bize laf düşmez. şimdi babamı arasam beni tersleyecek belki de terslemez ama arayayım mı? ömür boyu küs mü kalalım? (bu arada babam her kavgada der böyle şeyleri her kavgada büyük laflar eder)

annenizin dönecegini bile bile niye karisiyorsunuz siz kötü oldunuz ...ben abimle annem arasina girerdim ..kavgada annemi tutardim sonra baktim ikisi iyi olurdu ben kötu hic karismiyorum artik

sen bir evlat olarak bir çok söz söyleyebilirsin ama bırak babanı kimseye küfredemezsin. annen kesinlikle idareyi bilmiyor. madem boşanmayacak, madem isnat ettiği suçların aslı astarı kesin değil ne diye gelip bir kadın var şüphesini sizinle paylaşıyor ve ne diye gelip yediği dayağı size anlatıyor.
annenin gazına gelmişsiniz orası kesin. (babanın şiddetini mazur görmüyorum son derece haksız sadece annen bir harekette bulunmayacaksa gelip neden size anlatıyor. senin küfrün de seni haklıyken haksız konuma düşürmüş orası net)
aranızı düzeltmek de annene düşer..

sen bir evlat olarak bir çok söz söyleyebilirsin ama bırak babanı kimseye küfredemezsin. annen kesinlikle idareyi bilmiyor. madem boşanmayacak, madem isnat ettiği suçların aslı astarı kesin değil ne diye gelip bir kadın var şüphesini sizinle paylaşıyor ve ne diye gelip yediği dayağı size anlatıyor.
annenin gazına gelmişsiniz orası kesin. (babanın şiddetini mazur görmüyorum son derece haksız sadece annen bir harekette bulunmayacaksa gelip neden size anlatıyor. senin küfrün de seni haklıyken haksız konuma düşürmüş orası net)
aranızı düzeltmek de annene düşer..
annemi öyle görünce kendimi tutamadım.evet işte annem ayda 1 kez gelip bizi de üzüyor. madem boşanmayacaksın o suratla gelme yüzün iyileşince gel.

Anneniz boşanacak olsa ilk dayağı yedikten sonra boşanırdı.
Babanın sizden utanıp utanmadığını bilmem ama kendiniz görüşmek istemiyorsanız bağları koparabilirsiniz,anneye karışmayın.
Herhalde ben olsam silerdim ama öyle de konuşmazdım.

annenizi boşanmak için ikna edemez misiniz?babamla barışmaktan çok,annemi ikna etmeye çalışırdım,ben olsam.

Babama öyle küfür etsem sittin sene konuşmazdı benimle. Anneniz gaza getirmiş baya. Madem ayrılmayacak size gelipte bunları söylemesin madem. Tabi aile içinde böyle küfürleşmeniz normalse babanızlada barışırsınız herhalde. Ama bidaha gaza gelmezsiniz diye düşünüyorum.

annemi öyle görünce kendimi tutamadım.evet işte annem ayda 1 kez gelip bizi de üzüyor. madem boşanmayacaksın o suratla gelme yüzün iyileşince gel.
Haklisin.
Annen de madem affediyor gelip sizi neden uzuyor.?

Annene soyle bosanmayacaksan bizi de uzme ..de.

Bir dahakine de karisma

Babama öyle küfür etsem sittin sene konuşmazdı benimle. Anneniz gaza getirmiş baya. Madem ayrılmayacak size gelipte bunları söylemesin madem. Tabi aile içinde böyle küfürleşmeniz normalse babanızlada barışırsınız herhalde. Ama bidaha gaza gelmezsiniz diye düşünüyorum.
böyle babaya ne denir ki? git yat dedim kimle istersen. ama evet anneme de çok kızgınım neden geldi o zaman? bir de üzülmeyin neşeli olun diyor. o zaten arama dedi ben kendimi tutamadım ama gelme o zaman

Yani her ne olursa olsun söylediğiniz laflar cok ağır. Madem annen destek çıkan birileri olmasına rağmen bosanmiyor o zaman size laf düşmez. Hiç birşey olmamış gibi davranın

Babama kufuru gec sesimi yukseltemem sesimi yukseltmeyi gec ters cevap veremem hadi bunlri yaptim diyelim ama yok yapamam yaptin diyelim bekle biraz zaman gecsin benimki olsa omur billah konusmazdi ama senin babani bilemiyecem

böyle babaya ne denir ki? git yat dedim kimle istersen. ama evet anneme de çok kızgınım neden geldi o zaman? bir de üzülmeyin neşeli olun diyor. o zaten arama dedi ben kendimi tutamadım ama gelme o zaman
Kendimden biliyorum. Bin kötü de olsa babanın olması hiç olmamasından iyidir. Küfür bizim ailede kullanılmadığı için bana garip gelir. Sizde problem babanızda değil tamamen annenizde zaten. Hem boşanmıyor hemde sizi babanızın üstüne salıyor.

Senin durumunda olsam aynı şeyi yapardım. Annemi o hakde gördüğüm an arar ağzıma geleni sayardım.
Bence arama ararsan hiç bir sözünü dikkate almaz.
Bir süre sonra zaten barışacaksınız.
Annen çok pasif bir kadın ona çok üzüldüm.

Senin durumunda olsam aynı şeyi yapardım. Annemi o hakde gördüğüm an arar ağzıma geleni sayardım.
Bence arama ararsan hiç bir sözünü dikkate almaz.
Bir süre sonra zaten barışacaksınız.
Annen çok pasif bir kadın ona çok üzüldüm.
annem çok pasif değildir aslında evi o yönetir. babam alkolden böyle oluyor onun dışında babam güçsüz, annem daha güçlüdür. o yüzden bize de abartmayın dedi ama ben tutamadım kendimi. olayın üstünden 4 gün geçti aramasam mı dedin?

Eskiden babanızı ezmişler,şimdide babanız annenizi eziyor,siz karışmayın kötü siz olursunuz,bu evlilik böyle sürer gider.

Back