Lütfen yerleşme kanaması yaşayanlar bir bakabilir mi

dilyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
45
4
1
24
Arkadaşlar içim içime sığmıyor adetime 4 gün kala sabah kalktım kahverengi leke geldi ped taktım bir köşesi sadece leke yani yarım ped bile olmadı 2 gündür de asla leke veya kan yok
Ben 28 günde bir adet olan biriyim ve bu olay ilk defa başıma geliyor yarın sabah test yapsam çıkar mı 3. Gün olacak kanama üstüne çok heyecanlıyım 8 aydır beklediğim şey olmuş mudur

Merhaba ben cumartesi yaşadım kahverengi lekelenme ve kesildi yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum sonra belirtilerim çok arttı bugün evde test yaptım ama negatifti perşembe günü kan vereceğim Allahın izniyle var diye düşünüyorum Dr.Bülent Tıraş yerleşme kanamasından sonra bebek rahime tam yerleştikten sonra betanın artacağını söylüyor umarım sizde de bende de vardır yine de bence gününüzün geçmesini bekleyin

İlk idrarla mı yaptınız daha önce böyle lekelendiniz mi sizin cumartesi olmuş benim pazar oldu ozaman bende yapmayayım günüm de perşembe günü yarın 1 gün kalmış oluyor sizin kaç gün var regle

Evet sabah ilk idrarla ama konsantre değildi şeffaf gibiydi idrarımın rengi belki de ondan çıkmadı . Daha öncesinde lekelenmedim tek oydu. Benim regl döngüm yok Pcosum , 3 ayda bir falan olurum ama mfk fitpakete başladım hemen ilk aydan regl gördüm ikinci ay da gördüm bu üçüncü ay görmedim reglimin 38nci günü yumurtlama belirtilerim vardı beraberlik oldu 34ncü günü de olmuştu ilişki ama ben 38den şüpheliyim . Son ilişkinin üzerinden 8 gün geçti 5nci gününde lekelenme oldu işte

Benim gecikme öncesi leke olmadı gecikmeden 1 hafta sonra kahverengi leke gelmeye başladı hala devam ediyor

Merhaba ben yerleşme kanaması yaşamıştım aynı bahsettiğiniz şekilde olmuştu. Regl kanaması olsa ertesi güne kırmızı kanama devam ederdi. İnşallah olmuştur güzel haberler alırsınız

Merhaba ben yerleşme kanaması yaşamıştım aynı bahsettiğiniz şekilde olmuştu. Regl kanaması olsa ertesi güne kırmızı kanama devam ederdi. İnşallah olmuştur güzel haberler alırsınız
Ay inşAllah peki ne kadar sürdü devamı oldu mu

Ay inşAllah peki ne kadar sürdü devamı oldu mu
Önce gece peçeteye 2 3 kere kahverengi gelmişti adet olacam sandım günlük ped taktım sabah pedde sizin dediğiniz kadar kahverengilik vardı sonra devam etmedi 3 ya da 4 gün geçince test yapmıştım pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…