• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yazın Hamille olan anne adaylarına sorum

Göğüslerim de ağrı ishal oluyorum 2gundur yemekten kaciniyorum buda yeni oluyo sabah lari baş ağrım oluyo ilaçta kulanamiyom
Eğer hamile olsaydınız testte çıkardı zaten. Bence şuan hamile olmanız imkansız in doktorunuza danışsanız buradan daha mantıklı.

Eğer hamile olsaydınız testte çıkardı zaten. Bence şuan hamile olmanız imkansız in doktorunuza danışsanız buradan daha mantıklı.
Adet günüm neden geciyo bir haftayı geçti önceki adetim 26,Eylül 30bitti Eylül'de adetimden önce 6gun boyunca lekelenme oldu 2 gün sonra adet oldum normalde geçme olsa taş patlasa bı gün geçerdi

Yeni evlenince adet düzeninde bi bozulma olabiliyor, aynı şekilde mevsim geçişlerinde de.

Yeni evlisin hormalsal birşeyler olabilir
Kafanı takma bir sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah
IMG_20201102_194402.webp

Adet günüm neden geciyo bir haftayı geçti önceki adetim 26,Eylül 30bitti Eylül'de adetimden önce 6gun boyunca lekelenme oldu 2 gün sonra adet oldum normalde geçme olsa taş patlasa bı gün geçerdi
Evlenince sarkmalar olabilir hemde yeni evliymissiniz. Çok stres yaptıysanız bir doktora gorunun

Back
X