- 5 Aralık 2024
- 13
- 4
- 26
- Konu Sahibi hiranurr01
Herkese Merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben geçen ay 8 Kasım da adet olup 12 Kasım da adetim bitti. Adet döngüm 35-40 gündür. Düzenli olarak her 35 yada 40 günde bir adet olurum. 12 Kasımdan sonra düzenli olarak her 3 4 günde bir eşimle birlikte olduk. Fakat birlikteliklerimiz esnasında biz hiç korunmayız. Eşim hep geri çekilip dışarı bırakır. Normalde bu ay yani Aralıkta adet olduktan sonra korunmasız ilişki yaşayıp bebek yapmayı planlıyorduk. 13 Aralık Cuma günü yani adet döngümün 35.günüydü doktora kan vermeye gittim ve gebeliğim negatif çıktı. 13 Aralık akşam ve 15 Aralık günleri gene eşimle birlikteliğimiz oldu bu sefer bebek yapmak için çalıştık. 16 Aralık Cumartesi gününden beri göğüslerim çok ama çok ağrıyor. Karnımın alt bölgesi öyle çok ağrıyorki ağrıdan duramıyorum. Sıcak su lastiği yapıyorum gene ağrısı geçmiyor. Ağrısı tam belime ve başıma da çok sık vurmaya başladı. 16 Aralığa kadar doktora gidene kadar herşey normaldi ama doktordan 1 gün sonra çok değişik şekilde ağrılarım başladı. Bugun adet günümün 38.günündeyim. 35.gününde yaptığım kan testinde gebelik negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bana tavsiye verebilecek var mı? Acaba kanda yapılan gebelik testi erken miydi? Daha sonra tekrar etsem gebelik pozitif çıkar mı? Son olarak herhangi bir bulantım ve kusmam yok.