lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun:(

butterflymine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
33
0
36
İstanbul
adet olmadan 15 gün önce kahverengi akıntım glemeye basladı sonrasında adetime 1 2 gn kala idrar testi yaptım çift çizgi cıktı aksmına gidip kan testi yaptırdım ondada sonuç 41 cıktı ama bu olaylardan 2 gün sonrada adet oldum yanı normal gnümde hamilemiyim degilmiyim ben nerden bilicem bunu doktorada gidemedimbu tarz bi olay yasaya var mı
psikolojik de olabilir maa göğüslerimde acı var basım cok agrıyo ama dedigim gibi bunlar psikolojikte olabilir .kan testi yaptırdıgım gün gittigimde doktor ultrasonla baktıgında bi gebelik gözükmüyoda demişti bu arada ama hala bi ümit var mı yok mu

geçen hafta bir düşük yasadfım bebeğim daha cok ufaktı tutunamadı ve gitti benim adam.allah kimseye yaşatmasın cok zormuş sonrasında yaşadıklarınızı bana anlatabilirmisiniz arkadaslar benim kanamam hala devam ediyor doktor kürtaj olmana gerek kalmıcak gibi ilaç veiryim kullan 1 hafta sonra gel tekrar bakalm dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…