yaklaşık 1 hafta önce midemi bozdum ve ishal oldum sonrasında makat bölgemde şişlik oldu ağrısı ise dayanılmaz. sonra doktora gittim çok yiprandıgını söyledi ve anestol pomad ve fitil verdi , hergün 20 dk yürü dedi. bu ağrı vaşlayalı 4 5 gün oldu ve ağrı kesici almadan ayağa kalkamıyorum. asla ayakta duramıyorum başım dönüyor . makat bölgemde inanılmaz bir acı ve baskı oluyor. 1 haftadır içtigim ağrı kesicinin haddi hesabı yok o yüzden daha fazla içemem ,ağrı kesici olmadan ise yürüyemiyorum. Bu süreç ne kadar sürecek böyle. geceleri mide bulantısından uyuyamıyorum. sürekli yattıgım için vücudum tepki veriyor sanki. basur hemoroid vs yok dedi ama bende kabızlık sorunu var bunu anlattım zaten. şimdide makat bölgemde doğru sanki tuvaletim var gibi bi baskı var ama tuvaletim yok. baygınlık verecek bir his oluşturuyor bu baskı. tüm bu yazdıklarım içinde en merak ettigim şey şu lütfen buna cevap verin, sizde ayağa kalkamama sorunu oluyor muydu? bir de bu şişlik ve ağrılar ne kadar sürede geçer sizce? kanamam falan yok.