• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yarrdımmm???

ravzaaa84

miniğim bizimle
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
759
2
621
Amasya
merhaba arkadaşlar adetime 6 gün var fakat iki gündür sadece sabahları bir damla akıntım oluyor ada çamaşırımda olmuyor sadece tuvalet kağıdında oluyor bebek istiyoruz yerleşme kanaması olabilirmi acaba :Saruboceq: öyledir

bu arada orucum bozmadımda bi sakıncası olurmu acaba

merhaba arkadaşlar adetime 6 gün var fakat iki gündür sadece sabahları bir damla akıntım oluyor ada çamaşırımda olmuyor sadece tuvalet kağıdında oluyor bebek istiyoruz yerleşme kanaması olabilirmi acaba :Saruboceq: öyledir

bu arada orucum bozmadımda bi sakıncası olurmu acaba

orucunuzu bozmayin bence, cunku 3 gunden az (ya da 10 gunden fazla) suren kanamalar mazeret sayiliyor ve ibadetlere engel olmuyor bildigim kadariyla..

bebek icin bisey diyemicem,
bi kendinizi dinleyin bakalim, baska belirtiler var mi?

canim bence icini rahatlatmak icin bi doktora git...
Burda herkez sade bi tahmin yürütebilir ama doktor eminimki sana en dogru aciklamayi yapacaktir...a.s.

orucunuzu bozmayin bence, cunku 3 gunden az (ya da 10 gunden fazla) suren kanamalar mazeret sayiliyor ve ibadetlere engel olmuyor bildigim kadariyla..

bebek icin bisey diyemicem,
bi kendinizi dinleyin bakalim, baska belirtiler var mi?

teşekkür ederim belirti olarak sadece bir haftadır arada midem bulanıyor çok değil ama birde adet olduğum zamanlar çok ağrım olurdu şimdi yok

canim bence icini rahatlatmak icin bi doktora git...
Burda herkez sade bi tahmin yürütebilir ama doktor eminimki sana en dogru aciklamayi yapacaktir...a.s.

haklısın ama her ay tahlil test ve negatif sonuç görmekten yoruldum adet günüme kadar beklemek istiyorum teşekkür ederim

Back