• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yarimci olun..

gamze6006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
7
0
1
29
Merhaba. 25 yasinda bekar bi kadının ergenligimden beri hic duzenli regl olamadim pco tanisi konuldu cogu zaman tarlusal kullanmadan regl olamiyordum. 2 ayda bir 45 gunde bir oldugum oluyordu. 5 mayista erkek arkadasimla iliskiye girdik geri cekilme yontemi ile korunduk. sonasonda tarlusal kullandim fakat regl olamadim. bugun kan testi yaptirdik ve pozitif cikti. >50000 yaziyor. kac haftalik hamileyim lutfen yardimci olur musunuz

Merhaba. 25 yasinda bekar bi kadının ergenligimden beri hic duzenli regl olamadim pco tanisi konuldu cogu zaman tarlusal kullanmadan regl olamiyordum. 2 ayda bir 45 gunde bir oldugum oluyordu. 5 mayista erkek arkadasimla iliskiye girdik geri cekilme yontemi ile korunduk. sonasonda tarlusal kullandim fakat regl olamadim. bugun kan testi yaptirdik ve pozitif cikti. >50000 yaziyor. kac haftalik hamileyim lutfen yardimci olur musunuz

Kanm
Kan testinde beta hcg değeriniz ne? Testi yaptırdığınız yerde verilen kağıtta yazıyor aslında değer aralıkları.

sadece >50000 yaziyor 5 aylik 6 ve 7 aylik arasi bu degerler var. ama neye gore hesaplaniliyor bu hic bir bilgim yok

Yanlis bakiyorsun sanirim. 50 bin cikmasi icin baya bir kac aylik hamile olman lazim.

bu testin yanilmis olma ihtimali var mi. ben yumurtaliklari calismayan biriyim. daha once doktorlar bile destekle gebe kalabilirsin demisti. cikmazda hissesiyorum kendimi
Kan testi yanılmıyor diyorlar ama tabi ki dış gebelik olabilir. O yüzden testi tekrarlat bence ya da doktora git.

Back