lütfen yargılamayın kızlar🥺

gizemsinem3475

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
3
0
29
kızlar merhaba eşim ile şu an çocuk düşünmüyoruz geçen ay 7 kasımda adetim bittikten sonraki ertesi gün cinsel ilişkiye girdik ve prezervatif içimde kaldı daha sonra çıkardık ve ben aynı gün 4 saat sonra ella içtim,o ay adetim 4 5 gün gecikse de regl oldum ve diğer regllerimle aynıydı 1 hafta sürdü. reglim bittikten sonra da iki kere erken gebelik testi yaptım ve ikisi de negatif çıktı.şimdi reglime 10 gün olmasına rağmen göğüslerimde ağrı var sizce gebe olmam mümkün mü şu an asla düşünmüyoruz çocuk ve çok korkuyorum

Reglinizin bitisinde beraber olmuşsunuz, ella kullanmissiniz ve bir sonraki reglinizi de olmuşsunuz. Bence artık kafanızı rahatlatın 😂
Reglinizin bitisinde beraber olmuşsunuz, ella kullanmissini ve bir sonraki reglinizi de olmuşsunuz. Bence artık kafanızı rahatlatın 😂
çok haklısınız ama dediğim gibi korkuyorum bi kaç kere sitede hamileyken regl olanların yazılarını okudum ve iyice bunalima girdim 9 ay boyunca regl olanlar da varmış 2 aydır resmen eziyet çekiyorum psikolojikmen😭

Kizlar yardim hamilemiyim sence
IMG_20231230_223012.jpg

çok haklısınız ama dediğim gibi korkuyorum bi kaç kere sitede hamileyken regl olanların yazılarını okudum ve iyice bunalima girdim 9 ay boyunca regl olanlar da varmış 2 aydır resmen eziyet çekiyorum psikolojikmen😭
Binde bir ihtimal sizi bulursa Allah'ım sen büyüksün deyip oturun 😅 millet hamile kalmak için aylarca yıllarca uğraşıyor korkmayın :)

X