- 14 Aralık 2022
- 6
- -24
- 1
- 27
- Konu Sahibi esraa kurt
Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var