Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıLütfen yardom edin moralim çok bozuk:(
Kızlar daha öncede konu açmıştım ama baştan anlatiyim en iyisi...Bebegim şuan 7 ayını bitirdi 8 giriyor ve geçen ay boynun altında kırmızı bir çizgi çıktı pişik olarak yani ben öyle anıp bazı kremler ve pudralar kullandım ve dahada azıp çogalmaya başladı ürün kullandıkça sanki yayılıyor birde içi beyaz gibi oluyordu yuvarlak yuvarlaklaşıp o yuvarlaklar büyüyor...Sonra dr götürdüm pişik diyip pişik ilacı verdi bepanten ve hameten die bi ilaç nese onlarıda kullandım hiç bişe deyişmedi sitede bir kadından zeytinyagını duydum onu yaptım dahada beter oldu zeytin yagında zaten asit varmış herneyse bidaha dr götürdüm burdakiler ya bişeyden anlamıyor yada dr belgesini bedavadan almış yine bana ora çinko kremi zinkon şurup ve terbisil krem verdi onu kullanıyorum bu seferde o bölege çenesine kadar gelen kuru kırmızılıklar var geçio gibide degil sadece kırmızılıgını aldı bu bölege geçse bile iz kalabilrmiki çünkü bütür bütür duruyor baktıkça moralim bozuluyor...pazartes, başka bi dr götürücem ama kızlar başına böyle birşey gelmiş olan varmı lütfen yardım etsin....
canım benimde kızım 28 aylık kızımda boyun altında pişik oldu bende nıvea baby pişik kremi kullandım senin dediğin gibi içinde beyazlıklar oldu en son pudra kullandım daha sonra ilaç sürmedim ama gün içinde o bölgeyi duru su ile yıkadım şimdi geçiyo yayılma olmadı bizde
benim sana tavsiyem bebeğini hergün yıkaman eyer boyun altı sürekli terleme oluyosa orayı temiz su ile arada temizleyip kuru tutman birde böyle dene geçmiş olsun
çok saol canım peki seninkidemi bölrydi dr ne ilaçları önerdi?birde hergün yıkıyorum acaba yıkamassamı o bölge kuru ilaçlımı kalsa off ne yapıcagımı şaşırdım:1no2:
canım bnim oğlum atopik dermatit yani egzaması vardı 4.ayında çıktı şuan 10.5 aylık ve geçti diyebilirim .diyeceğim o ki sana kesinlikle bir üniversite hastanesinde dermotoloji profesörüne götür etrafdan duyduklarınla yada bazı dr gerçektende geçiştiriyolar .benim oğlumu tam 4 dr götürdün sonunda hacettepede prof götürdüm ve o bizi oldukça rahatlatmıştı .yani tek dr la sınırlı kalma sen iyi bir üniversite hastanesinde profa götür derim .geçmiş olsun
ne ilaç ne dr geçirdi bebegimin yaralarını kızlar bebegimi kükürtlü suya götürdüm bizim burdaki bide çamura buladım heryerini evede hem su hemde çamur getirdim hergün kür yapıyorum veeeeeeeeee kızlar hiç bişey kalmadı nerdeyse hepsini kuruttu süper ya ne varsa dogada var benim gibi olanlara bende bunu öneririrm çok yararını görürsünüz dr inanmıyorum bu konuda artık kuaförler gibi:S
kaç kere gittim paso krem şurup verdi sırf eczaneyle anlaşmalı ya dayıycak ilacı onlar dahada beter yapmıştıı doga sen süpersin:))