• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardmcı olun...

NLN89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
32
0
16
Hatay
Arkadaşlar ben ziraii ilaç yerinde çalışıyorum.hamile kaldığımda bu ilaçların kokusu zarar verirmi.daha öncede düşük yaptım

arada maske taksan daha sağlıklı olur .zaten o koku hamilei ken midneişde bulandırabilr yani..müşteri olmayınca dışarda beklemeni tavsiye ederm yada soğuk diye içerde önde cama yakın çevrili bi oda da beklemeni tavsiye ederm..ister isteemz koku da zarar vereblr..yinede bellli olmaz sen önlemini alda..

Arkadaşlar ben ziraii ilaç yerinde çalışıyorum.hamile kaldığımda bu ilaçların kokusu zarar verirmi.daha öncede düşük yaptım

slm ben zarar vereceğini düşünmüyorum ama mide bulantısı olabilir 1 aylık bir bebeğim var ilk gebeliğimdi kokulara karşı çok hassastım ilk aylarda mide bulantısı olduğundan normaldir anladığım kadarıyla henüz hamile değilsin hamile olduğun zaman doktorunada danışırsın. iyi günler...

Tşk.ederim ilk hamileliğimde bebek karnımda ölünce bidaha aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

Back