• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımmmmmmmm:(

leom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
14
0
86
37
Aydın
arkadaşlar bu ay sonu düğünüm fakat henüz balayına karar veremedik ve sanırım oteller konusunda çok tecrübesiziz.Antalya düşünüyoruz ama havalar tam ısınmadı deniz güneş kum olurmu başka neresi olabilir ? bütçemiz çok kısıtlı bide malum düğün masrafları otel ücretini oraya gittinizde mi ödediniz rezervasyon yaptırırken mi?

merhabaa, biz ets tur ile anlaştık erken rezervasyondan yararlanmıştık mart başında. şu anda didim tur, ets de yine başka bir kampanya ve tatilsepetinde de çok iyi kampanyalar var. bence onlara bi bakın derim.. ayy sonunda düğün olduğuna göre siz balayına gittiğinizde mayıs olacak o zamana sularda ısınmış olur hele ki antalya suyu her zman sıcak :)) fiyat konusunda ne kadarlık bi bütçe ayıarbilirsiniz bilmiyorum ama internetten hızlıca bi araştırma yapın sölediğim yerlerden isterseniz. olmadı. kaş da çok güzel bi pansiyon var. geçne sene iş yerinden arkadşaıma tavsiye etmiştim 3 haftalık balayının 1 haftasını orda geçirdiler ve çok memnun kaldıklarını hala bile anlatır. eğer isterseniz orayı da önerebilirim geçen sene mayıs fiyatı günlük 50 tl ydi ama bu sene yine fiyat sormanız lazım tabii..

umarım en kısa zamanda bulabilirsinizz, mutlulukalrr :))

bizde geçen sene mayıs ayında jolly tur ile gitmiştik günlük fiyatı kişi başı 55 tl idi 4 yıldızlı herşey dahil konsepti alanya'da my home resort otel gayet iyiydi biz memnun kalmıştık, ücreti otele gitmeden 1-2 hafta önce jolly tur dan rezervasyon yaptırırken ödemiştik, daha önceki senelerde kuşadasına, altınoluğa gittik ama daha soğukk oluyo istersen otele giriş yaparkende ödeyebiliyosun ama turlara göre fiyat değişebiliyo hem tur dan arat hem oteli ara sor bence..

bu arada fiyat olarak daha uygun otelde bulabilirsin ama balayı olacaksa herşey dahil olmasına dikkat et bence..

Son düzenleme:
Back