• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardimmmmmm kizlar...hemoroid(basür)le başim derttttteeeeeeee ................

invictus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
137
0
96
Diğer
KIZLAR NOLUR YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR.......
HAMİLELİKTE ORTAYA ÇIKAN HEMOROİDİM DOĞUMDA ARTTI KABIZ OLDUĞUMDA ÇOK KÖTÜ BİR HAL ALIYOR...

AYNAYLA BAKARKEN BİLE KORKUYORUM GÖRÜNTÜDEN DR.A GİTMELİMİYİM...

DOĞAL ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN PSİKOLOJİM BOZULDU İYİCE

NELER YAPMALI VEYA YAPMAMALIYIM

ZEYTİN YAĞININ İYİ GELDİĞİNİ DUYDUM DOĞRUMUDUR?
:1no2::a015:

geçmiş olsun bendede var ama şu sıralar suskun sanırım doktora gitmek kesin çare canım ama doğal öneriler dersen son zamanlarda patlıcanların yeşil kısımlarını kaynatıp içmek kökünden kurutup koparıyor diye internette okudum ayrıca babamda birisinden duyduğunu söyledi internetten bir araştır derim baharattan salçalı yağlı yemeklerden uzak dur wc de fazla bekleme eğer şu an çok kötüysen ağrıların başlaöışsa baya ilerlemiş demektir oturma banyosu yap dayanabildiğin kadar sıcak suyu küvete doldur ve yarım saat otur aklıma gelenler bu kadar ha kabız olmamak içinde bol su iç ve salatalık ye sabah aç karnına kuru kayısı incir ye takrar geçmiş olsun..

Canim çoook teşekkür ederim cevabin için dediklerini uygulayacağim...anne olmak ne zor şeymiş yaaa...hayatimda duymadiğim şeyler geldi başima...sağlik olsun gene de ....

Dr. Neler yaparki çekiniyorum ben çook

PATLICANLA BASÜR TEDAVİSİNİN TARİFİ

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.

-Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.

-Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.

10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.

Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.

Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.

Allah ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun.

KIZLAR ARAŞTIRIP BİR YERDEN ALINTI YAPTIM AMA EMZİREN ANNELERDE UYGULAYABİLİRMİ ACABA?:çok üzgünüm:

anneannemın annemın hep soyledıklerı bır sey vardır hemoroıd ve kadın hastalıklarına care olarak KUSBURNU marmelatı, suyu..
enıstemınde cok buyuk bır bagsur problemı varmıs..o sıralarda anneannem koyden gelırken kusburnu getırmısler teyzemde onu marmelat yapmıs bır haftada hemoroıd kucucuk kalmıs...enıstem oturamıyomus o derece..marketlerde satılan kusburnu caglarının fayda edecegını sanmıyorum...ama aktarlarda belkı bıtkı olarak bulunur taze bulursanız cok cok ıyı olur..umarım faydasını gorursunuz..
acılı,cok tuzlu,eksı seylerde yemeyın sındırım sıstemını hızlandırcak posalı gıdalar tuketın...gecmıs olsun:)

Merhaba benimde başıma gelmişti (çok hardal yemiştim)
kendi kendine geçti sonra.. Eczanelerde kremler var bunun için onlardan kullanabilirsiniz.

canım almanya dan gelen bı krem var , babam kanser hastası ıdı, cok sukur atlattı bu konuda cok cektı o gercek cozum oldu

Benim de hemoroid sorunum vardı ne yaptıysam çare olmamıştı.Doğal bir yöntem sormuşsun ama sana söyleyeceğim şey ilaç benim.Bilmem uygularmısın ben böyle iyileştim.
Günde iki kere sabah akşam sıcağa yakın ılık bir suyun içine 1 tane revinol toz atıp yarım saat oturuyosun kalkınca kurulayıp lasonil sürüyosun ben çok şükür kurtuldum inşallah kısa zamanda düzelirsin.Geçmiş olsun..

Canim çoook teşekkür ederim cevabin için dediklerini uygulayacağim...anne olmak ne zor şeymiş yaaa...hayatimda duymadiğim şeyler geldi başima...sağlik olsun gene de ....

Dr. Neler yaparki çekiniyorum ben çook

canım sen önce şu doğal olan yöntemi dene bence bende duymuştum ben hamile kalmadan önce olmuşum dr. gittim arkadan çatlak varmı yokmu dye parmakla kontrol ediyor ben okadar kötü oldumki :bbo:acıdan falan değil kendini çk kötü hissediyor insan kabızlığı giderici ilaç ve bide oraya sürmek için merhem verdi ben merhemi bile süremedim zaten tamamen geçmiyormuş ameliyatıda berbamış babam oldu ama lazerle olanı çıkmış galiba araştırmak lazım yapabilecek en iyi şey sulu gıdalar yemek ve acı, turşu vs. yememek

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım benimde doğumda oluştu.hemen hemen bilye büyüklüğündeydi.eşimin eniştesi eczacı bana proctolog diye bir ilaç getirdi.birkaç gün içinde küçüldü. patlıcanlı olan tarifi bende duymuştum ama emzirdiğim için sorun olur diye denemedim.ilacı kullan istersen umarım iyi gelir.çünkü insanın acaip morali bozuluyor.

cnm sezeryan oldum ve gaz sancım yuzunden lavma yapıldı 3 kere 24 saat içinde..felaket bir sabur çıktı...daha öncede vardı bende ama bu kadar çok hiç olmamıstı...ailemde herkeste var basur....HEDANSA die bir ilaç ...dıstan krem sürer gibi sür..ilk basta çok yakıo ..sonra basuru kanatıo ...2 gunde rahatlıcaksın..eczaneden alabilirsin...hiç bi zararı yok cnm....herkese tavsiye ediyorum ve iyi geliyor...geçmiş olsun cnm ....

görümcemde de vardı doğumdan sonra olmuştu ihmal etti ve ameliyat oldu bence doktora git canım çekinmene gerek yok ilerlerse daha kötü olur çok geçmiş olsun

canim genelde herkeste oluyor hamilelikte bendede var ilk zamanlar bilirim onun acisini ama su an iyiyim tavsiyemilk önce doktora git utanilacak bir sey degil cünkü sagligin söz konusu sonra yediklerine dikkat et düzenli yemeye calis ve KAYSI muhtesem meyve yasi, kurusu hosafini gel git ye özellikle hosafini yap ic sabahlari ac karnina dene,lifli meyveler ye ben faydasini gördüm .doktorumda krem ve fitil vermisti ...gecmis olsun...

Back