iyi günler. ben 18 yasında genç bi kızım bu soruyu biraz utanarak soruyorum ama bi çözüm bulmam gerekiyordu ve bu forumu keşfettim umarım yardımcı olrusunuz. benm vajinamın dış kısmının rengi, dudaklarının oralar koyulasmaya basladı. ten rengi yada pembemsi renk gittikce koyulasıyor. acaba nie böle oluyor? hiç hoş görükmüyor ne yapsam da pembemsı rengi geri getirebilirim? nasıl bi bakım yapmam gerekiyor :1no2:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen Yardımmmm :(
- Konu Sahibi Meyrem18
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
peki neyle almamı tavsiye edersiniz. tahriş olmaması ve rengini deiştirmemesi için?
canım yol yakınken bir ağdacıya git sir ağdaya başla. yoksa ilerde daha çok zorlanırsın ve çok fazla tahriş edersin o bölgeni...
Ter yakarak cildi karartıyormuş kızlar jilet ağdayla ilgisi yok.Bazılarının koltuk altıda kahverengi olur bilirsiniz şişman ve çok terliyen insanlarda...Doktor dedi:1closedeyes:
hmm bunu bilmiodum ii oldu öğrendiğim. çok saol :)kaydirigubbakcemile5
epilasyon yöntemiyle alakası yok sefamolsun arkadasımın dedigi gibi ben yıllardır sir agda yaptırırım. jilet 1-2 kere tüy dökücü hic kullanmadım ama benim rengim de öyle. sanırım geçecek bişe de degil. rabbim bizi de böyle yaratmıs. cok da önemseme allaha sükür saglıklı oldugun surece hic sorun yok
ağdada yaptırırken sürekli jilet tarzı tüy dökücülerde kullandığın için acıyabilir
fakat elma diye krem var satılıyor hatta yazdırabilirsen ssk da karşılıyormuş siteden öğrendiğim kadarıyla
epilasyon merkezinde ki dr larda epilasyon öncesi o kremi öneriyor. o kremi sürüyorsun o bölgeyi kermin dağılmaması ve ii emilmesi açısından streçliyorsun 1-2 saat bekliyorsun. ne kadar fazla bekleyebilirsen o kadar ii olur sonrada ağdacıya git o bölgenin uyuşmasını yani daha doğrusu işlem yapılırken acı hissetmemeni sağlıyor. bundan sonrasındada dayanamazsan bile bu şekilde sürekli ağdaya git.
fakat elma diye krem var satılıyor hatta yazdırabilirsen ssk da karşılıyormuş siteden öğrendiğim kadarıyla
epilasyon merkezinde ki dr larda epilasyon öncesi o kremi öneriyor. o kremi sürüyorsun o bölgeyi kermin dağılmaması ve ii emilmesi açısından streçliyorsun 1-2 saat bekliyorsun. ne kadar fazla bekleyebilirsen o kadar ii olur sonrada ağdacıya git o bölgenin uyuşmasını yani daha doğrusu işlem yapılırken acı hissetmemeni sağlıyor. bundan sonrasındada dayanamazsan bile bu şekilde sürekli ağdaya git.