LÜTFEN YARDIMMMM.. DOKTOR DIŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİ KORKUYORUM

smnmrn

evli, mutluuuuuu :):)
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5.120
362
363
ÖNCELİKLE MERHABA

SON ADET TARİHİM 22 HAZİRAN..

İLK KAN TESTİ YAPTIRDIĞIMDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BETA DEĞERİM 48 Dİ ONDAN BİR HAFTA SONRA DEĞERİMİN 1418 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM BUNUN ÜZERİNE DOKTORA GİTTİM 2,1 CM KESEMİN OLDUĞUNU KESEYE GÖRE BEBEĞİN 6 HAFTA İKİ GÜNLÜK OLABİLECEĞİNİ, (BUGÜNE GÖRE 7 HAFTA OLMASI GEREK) SÖYLEMİŞTİ NEYSE AMA KESENİN İÇİ BOŞ DEDİ BİRŞEY GÖREMEDİ İKİ BETA TESTİ DAHA YAPTIRMAMI SÖYLEDİ İKİ GÜN ARAYLA YAPTIRDIM İLKİ 20805 İKİNCİSİ 27450 ÇIKTI GEÇ DÖLLENME OLABİLİR Mİ HENÜZ DOKTORA GİTMEDİM KORKUYORUM.. BİRDE ÇOĞUL GEBELİK OLABİLİR Mİ DEĞERLERE GÖRE ?

KIZLAR TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR YARDIM EDEBİLECEK OLAN YOK MU ACABA

Dış gebelik olsa değerler düşmez mi .. Senın hep yükselmıss .. Bılgılı arkadaslar yardımcı olur ınsallah

dış gebelik rahimde gözükmez tüplerde yerleşip büyür erken farkedilmezse allah korusun annenin hayatı tehlikeye bile girebilir başımdan geçti hayatıma mal oluyordu ama çok şükür arlattım

Canim diş gebelik değildir.. Ben yeni atlattim dişgebelik. Ama sen o kadar değerlerin yuksek cikmis druna haber vermedin mi.. Nicin gitmesin tekrar?

cnm gebeliğimi öğrendiğim de değer 699 du iki gün sonra 900 dışgebelikten şüphelendi doktor ve kanamayla düşük başladı aşırı sancılıydı ve sonra ultrasonda tüpte görüldü ve söktürücü bir iğneyle düşük tamamen gerçekleşti...rabbim kimseye yaşatmasın ama kese görünmüş ve değerler çok yüksek hep ikiden fazla katlamış çoğul gebelik gibi görünüyor Allahım herşeyin hayırlısını versin içini rahat tut diye yazdım.....

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HER HANGİ BİR KANAMA VS HİÇ OLMADI DAHA ÇOK ŞÜKÜR DOKTORA BUGÜN GİTMEM GEREKİYORDU KORKTUM EN YAKIN ZAMANDA GİDİYİM O ZAMAN ÇOĞUL GEBELİK OLABİLİR Mİ GERÇEKTEN HEP DUA EDERDİM AMA ŞUAN OLMA İHTİMALİNE İNANASIM BİLE GELMİYOR ANANEM İKİZ DOĞURMUŞ OLUR MU OLUR DİYORUM BİRDE DIŞ GEBELİK OLMASINDA RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL İSTEYEN HERKESE İNŞ

Canim diş gebelik değildir.. Ben yeni atlattim dişgebelik. Ama sen o kadar değerlerin yuksek cikmis druna haber vermedin mi.. Nicin gitmesin tekrar?

CANIM KORKTUM ALTTAN BAKABİLİRİM DEMİŞTİ DOKTOR ANNEMDE DÜŞÜK TEHLİKESİ YAPAR ALTTAN BAKINCA DEDİ NE BİLİYİM GİDEMEDİM İŞTE İNŞALLAH DEĞİLDİR RABBİM SANA EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN CANIM ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN O ACIYI

dış gebelik rahimde gözükmez tüplerde yerleşip büyür erken farkedilmezse allah korusun annenin hayatı tehlikeye bile girebilir başımdan geçti hayatıma mal oluyordu ama çok şükür arlattım

SAĞ KASIĞIMIN ÜSTÜNDE KARNIMIN BİRAZ ALTINDA KESEYİ GÖRMÜŞTÜ DOKTOR ULTRASONDA 2,1 CM DEDİ TÜPLERDE DEĞİLDİR HERHALDE DİMİ

cnm anne tarafında varsa mutlaka çoğuldur.....hayırlısı olsun elbette doktora git mutlaka.....

saol canım, 4 yaşında bir oğlum var, riskli bir gebelik geçirdiğim için drum 12. haftaya kadardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. alttan her seferinde muayene oldum. Allah ıma şükür hiç birşey olmadı, doktorunuza güvenin, sonuçta kötü bir şey olsa yapmaz bence.
umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu, bence çoğul gibi duruyor.. ihmal etmeyip bir an önce dr a gitmelisiniz ama

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM ÇOK SEVİNDİM :) İLK KEZ GİTMİŞTİM DOKTORA ÖZELE GİTTİM BİRDE HİÇ İLGİLENMEDİ BOŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİ KALDIM ÖYLE ÇIKTIM AĞLADIM DURDUM ONDAN ALTTAN BAKTIRMAK İSTEMEDİM ONA BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM GİDİCEM İNŞALLAH

Kizlar 39+4 oldum hala sancim yok ve acilmamda yok doktorum dün suyumun azaldigini söyledi persembe günü cagirdi sizce normalmi olur dogumum sezeryanmi

Kizlar 39+4 oldum hala sancim yok ve acilmamda yok doktorum dün suyumun azaldigini söyledi persembe günü cagirdi sizce normalmi olur dogumum sezeryanmi

BENİM PEK BİR BİLGİM YOK AMA EN YAKIN ARKADAŞIMIN HİÇ AÇILMASI OLMASI 9 AY 9 GÜNLÜKKEN HAFİF BİR KAN LEKESİ GELİNCE APAR TOPAR SEZERYANA ALINDI İKİSİDE İYİ ÇOK ŞÜKÜR :)

dış gebelik olması mümkün değil değerlerin çok yüksek
evet çoğul gebelik olabilir değerlerin çok hızlı yükselmiş maşallah
sağlıkla kucağına al

suyun çok azalırsa bebeğe zararlı o yüzden sezeryana alır doktor.
ama normal değerlerde seyrederse beklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…