lütfen yardımmm

her kondom yırtılmasında hamile kalınmaz. yumurtlama dönemi denen bir şey var. ayrıca hamileyse bile içinde taşıdığı bir can demek olur ki bu. aspirinle düşürmek derken sanki bağırsak solucanından kurtulmak istermiş gibi bir cümle olmuş.

yapılan hatada değilim ama kullanılan cümleler ve sahip olunan düşünce can yakıcı ne yazık ki. ve kesinlikle insancıl değil. sokak köpekleri için, kediler için bile ağlarken biz, bir bebek için bu cümleler nasıl kuruluyor allahım anlamıyorum.

arkadaşım, bakamayacagı, dogurması mümkün olmayan bir bebekten bahsediyorum.
tabiki öncelikli düşüncesi ondan kurtulmak olacak.
yargılayıcı yorumlarınızı kendinize saklayınız diye en basta yazmama ragmen neden böyle yapıyorsunuz?

şartları müsait olsa kendi de dogurmayı tercih ederdi emin olun. şu anda içinde bulundugu psikolojiyi anlamanızı beklemiyorum zaten, ben bile anlamıyorken ama lütfen bu sekilde yorumlar yazmayın. bunları kendisi de yanımda okuyor.

prezervatif yirtilinca onlem olarak iliskiden sonra hap almasi gerekirdi

eger hamile kaldiysa su an bebek kaç haftalik?
hamile kalmaktan çok korkan biri ya da kalmayi çok isteyen biri hamilelik belirtileri yasayabilir
o yuzden en dogrusu test yaptirmak

dogum kontrol hapi + prezervatif kullanmasini tavsiye ederim

Son düzenleme:
teşekkür ederim DiorAddict
5.haftanın içindeymiş.
yarın test işini halledecek sanırım.

düzenleme ekleme: adet periodu 19undaymış hala beklemede.

Son düzenleme:
Biran once test yaptirin, ne kadar kuçuk olursa o kadar kolay aldirir
Trde yasamadigim için kurtaj konusunda yardimci olamiyorum ama
18 yasindan buyukse ailelere hbr verilmez ?! buyuk bir ihtimal
eger parasi varsa ozelden kimlik vermeden yaptirabilir belki
neyse umarim hamile degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…